Voorraad Volkswagen Caddy Maxi

Bekijk hier onze volledige actuele voorraad nieuwe en jong gebruikte Volkswagen Cadddy Maxi modellen van Ames Bedrijfswagencentrum, gevestigd in Zwijndrecht.

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien

Over de Volkswagen Caddy Maxi

De nieuwe Volkswagen Caddy Maxi is hét antwoord op alle dagelijkse situaties die vragen om een snelle en professionele oplossing. Met zijn talrijke innovaties is de Caddy Maxi populairder dan ooit.

Volkswagen Caddy Maxi

Voor wie wil genieten van het ongekende rijcomfort van de Volkswagen Caddy, en behoefte heeft aan nog meer inhoud, is er de Volkswagen Caddy Maxi. Dat is al het goede van de Caddy met 1 kuub extra laadruimte. Verschil moet er zijn.

Financial Lease actie

Liever een Volkswagen Bedrijfswagen Financial Leasen? Voor Financial Lease hanteren wij buitengewoon scherpe actietarieven. Verkoopadviseur Kris van Ames Bedrijfswagencentrum in Zwijndrecht vertelt u meer over de werking en voordelen van Financial Lease. Kom in contact en doe een Financial Lease aanvraag.

 

Meer over Financial Lease

Volkswagen Caddy Maxi voorraad nieuw

Interesse in een nieuwe Volkswagen Caddy Maxi? Wij bezitten altijd een grote voorraad nieuwe Caddy Maxi modellen in verschillende kleuren, uitvoeringen en motoren.

Bekijk voorraad nieuw

Volkswagen Caddy Maxi voorraad occasions

Interesse in een Volkswagen Caddy Maxi occasion? Wij bezitten altijd een grote voorraad tweedehands Caddy Maxi modellen in verschillende kleuren, uitvoeringen en motoren.

Bekijk voorraad occasions

Ames Beste Deal

De Volkswagen Caddy Maxi met korting

De Ames Beste Deal auto's bevatten zowel nieuwe als (jong) gebruikte actiemodellen met maximaal voordeel. Hier zitten vaak ook Volkswagen Caddy Maxi modellen bij. Vanwege de spectaculaire aanbiedingen wisselt het aanbod veel. Wees er dus snel bij, want op=op!

Bekijk Ames Beste Deal

De brochure van de Volkswagen Caddy

Alles op een rijtje

Download

100% nieuw, 100% Caddy

Of u nu als koerier, vakman, hovenier of in de bouw werkt: in uw werk heeft u altijd de toekomst in zicht. De nieuwe Caddy is compleet vernieuwd. Met een nieuw opwindend design, de nieuwste assistentiesystemen, innovatief infotainment en een ergonomische bestuurderswerkplaats, is de nieuwe Caddy betrouwbaar, flexibel en zuinig als gewoonlijk. De perfecte partner als het gaat om comfortabel en ontspannen omgaan met uw dagelijkse werk. We verwachten de nieuwe Caddy eind 2020 in de showrooms.

Highlights exterieur

De nieuwe, bredere schuifdeur en de intelligente oplossingen van de achterkant, maken gemakkelijk laden mogelijk.

  • Achterdeurenzonder ruit
  • 139 mm grotere schuifdeur voor de Caddy Maxi
  • Separate laadruimtevergrendeling
  • Elektrische sluithulp voor achterklep en schuifdeuren

Highlights interieur

Een hoogwaardig dashboard, ergonomische stoelen en het doordachte opbergsysteem zorgen ervoor dat u altijd ontspannen en perfect georganiseerd naar uw klanten rijdt.

  • Ergo Comfort-stoel
  • Armleuningen voor de bestuurders- en passagiersstoel
  • Opklapbare passagiersstoel met tafelfunctie
  • LED-interieurverlichting en laadruimteverlichting
  • 230V-aansluiting
nieuwe vw caddy

Neem voorzorgsmaatregelen

Met de moderne assistentiesystemen in de nieuwe Caddy kunt u genieten van elke rit: dankzij Lane Change Assist, Rear Traffic Alert, Trailer Assist en Travel Assist met Emergency Assist bent u altijd veilig onderweg.

Contactformulier 

Neem direct contact op