Als betrokken Volkswagen Bedrijfswagen dealer kennen wij de behoeften van berijders van elektrische en hybride auto’s als geen ander. Onze producten en diensten sluiten hier naadloos op aan. Daarom biedt Ames, in samenwerking met Mobilitics, de mogelijkheid aan om laadpalen voor uw Volkswagen en laadpassen voor uw Volkswagen Bedrijfswagen af te nemen. 

 bellen Bel ons op: 088 - 374 97 49

Laadpaal voor uw Volkswagen bus

In samenwerking met Mobilitics biedt Ames verschillende type laadpalen aan voor uw Volkswagen waarmee wij voorzien in elke behoefte. Het maakt niet uit of u nu op het werk of thuis uw Volkswagen wilt laden of op een openbare parkeerplaats. Wij ontzorgen u volledig en helpen u bij het plaatsen van uw nieuwe laadpaal. Naast kopen kunt u er ook voor kiezen om onze laadpalen te huren of te leasen bij de aanschaf van uw bedrijfswagen. 

Meer informatie over onze laadpalen

id buzz laden
laden id buzz

Laadpas voor uw Volkswagen Bedrijfswagen

Bent u opzoek naar een laadpas voor uw bedrijfswagen? Ames biedt in samenwerking met Mobilitics de meest geschikte laadpas aan die past bij uw behoefte. Met onze laadpas kunt u uw Volkswagen laden bij meer dan 150.000 laadpunten zowel in Nederland als daarbuiten. 

Meer informatie over onze laadpas

Ames & Mobilitics

Naast een fraai aanbod van uiteenlopende elektrische auto's, bieden wij u via Mobilitics ook volledige ontzorging aan bij alles wat komt kijken bij elektrisch rijden. Net als Ames is Mobilitics onderdeel van de Amega Groep. Na het voltooien van de laadpaal configurator ontvangt u van hen een persoonlijk aanbod voor het installeren van een laadstation en kunt u bij Mobilitics een laadpakket afsluiten. Op deze manier leveren wij u een totaaloplossing voor de volledige laadpaalpropositie. 

Over Mobilitics

Mobilitics is een beheer- en adviesorganisatie op het gebied van mobiliteit. Ons doel is om bedrijven flexibiliteit op het gebied van mobiliteit te bieden zonder dat zij het overzicht verliezen. Dit doen wij door middel van onze Mobiliticspas, de daaraan verbonden software en onze wagenparkbeheer software. Zo bieden wij alle bedrijven een passende oplossing, van ZZP’ers tot aan grote corporate organisaties.

Meer over Mobilitics

Veelgestelde vragen

 

Bij de laadvorm 'Flex Laden' betaalt u enkel voor gebruik. Zo heeft u geen vaste maandelijkse kosten, maar betaalt u per laadsessie. Het starttarief per laadsessie bedraagt € 0,50. Kortom, u kiest voor maximale flexibiliteit. Wij adviseren dit laadpakket wanneer u uw elektrische auto meestal thuis zal opladen.

 

Wilt u onbeperkt laden voor een vast bedrag per maand? Kies dan voor de laadvorm 'Zeker Laden'. Voor slechts € 4,95 per maand kunt u verder kosteloos ongelimiteerd laden waar en wanneer dat nodig is. Wij adviseren dit laadpakket wanneer u verwacht veel onderweg te zullen opladen of als u op werk oplaadt.

 

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een laadpakket? Bel dan gerust met onze klantenservice via 088-3749749.

 

Bekijk de tarieven

Als uw laadpas niet werkt bij een laadpunt dan kunnen er meerdere oorzaken zijn:

 

 • Het laadstation leest de laadpas niet goed. Probeer op verschillende manieren de laadpas voor de aangegeven plek van het laadstation te houden.
 • Het laadstation accepteert de laadpas niet. Even geduld, het kan 10 seconden en soms iets langer duren. Het helpt niet om de laadpas vaker achter elkaar tegen het laadstation te houden.
 • De laadpas is geaccepteerd, maar het laadstation begint niet met laden. Controleer of de stekkers aan beide kanten goed aan de connectoren zijn aangesloten. Druk voor de zekerheid de stekkers nog extra goed aan.
 • Het lampje van het laadstation kleurt rood. In dat geval heeft het laadstation een storing.
 • De laadpaal is niet geregistreerd als openbare laadpaal. Dit kunt u controleren op de website www.oplaadpalen.nl.
 • De stekker waarmee u probeert te laden, is defect. Wellicht kunt u een andere stekker uitproberen.
 •  De laadpas is nog niet geactiveerd.

In alle gevallen kunt u het beste eerst het telefoonnummer dat op het laadpunt staat bellen. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met onze laadpaal klantenservice. U kunt bellen met 088-3749749.

Bij Fastned laadpunten laadt u uw auto op zoals u gewend bent. U kunt ook de Fastned App downloaden. Koppel uw laadpas aan het account door uw NL-pasnummer in te voeren. Deze staat op uw laadpas of laadsleutelhanger.

Op www.oplaadpunten.nl ziet u snel waar alle oplaadpunten staan in Nederland en in tal van andere landen.

Met de Mobilitics laadpal kunt u in Nederland en Europa bij ruim 100.000 oplaadpunten uw auto opladen. Op www.oplaadpunten.nl ziet u snel waar de oplaadpunten staan.

In uw online overzicht ziet u wat u per oplaadsessie betaald heeft. Dit is een totaal bedrag. Dit bedrag bestaat uit:

 • starttarief
 • het kWh-tarief dat de provider berekent x het aantal kWh dat u geladen heeft
 • in sommige gevallen betaalt u ook een bedrag voor de tijd die u aan het laadstation staat


Het tarief per oplaadprovider kan sterk variëren. Wij berekenen dit tarief 1 op 1 aan u door. Dit geldt ook voor laadsessies in het buitenland.

Neem contact op met onze klantenservice. U kunt op werkdagen tussen 9.00 uur en 18.00 uur bellen met 088-3749749.

Bel zo snel mogelijk naar onze klantenservice om te melden dat uw pas verloren of gestolen is. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 uur en 18.00 uur via 088-3749749.

Zodra wij akkoord van u hebben, nemen we binnen twee dagen contact met u op. Er wordt dan met u afgesproken wanneer u de laadoplossing kunt verwachten en wanneer de installatie plaats zal vinden. Deze twee afspraken zullen plaatsvinden op de door u gewenste dagen.

Voor de installatie van het laadstation bieden we een standaardpakket aan, deze bevat de volgende onderdelen:

 • Eve Single Pro-line 11kW installatie aan de wand
 • Uitbreiding meterkast voor extra groep
 • Tot 7 meter kabel
 • Tot 1 meter graafwerk
 • 1 muurdoorboring
 • Werkzaamheden
 • Voorrijkosten

Voor elke extra laadpas en/of laadsleutelhanger brengen we éénmalig € 3 in rekening.

Met het ondershoudsabonnement helpen we u, naast onze gratis 24/7 storingsdienst, graag op locatie indien er technische storingen plaatsvinden. Zo bent u altijd verzekerd van en goede laadoplossing. De prijs voor het onderhoudsabonnement is afhankelijk van de laadoplossing en vindt u terug in de uiteindelijke offerte.

 

Indien u een ondershoudsabonnement wenst af te sluiten dan kunt u dit aangeven in de configurator.

Ga naar de configurator

Wij bieden twee Alfen laadstations aan: de Eve Single Pro-line en Eve Double Pro-line. Deze slimme oplaadpunten van 3,7-22kW zijn geschikt voor thuis, het werk en openbare ruimten.

 

Ze zijn ontworpen om maximale oplaadsnelheden te bieden terwijl de lokale netaansluiting gewaarborgd blijft, en kunnen allemaal op elk willekeurig OCPP-managementsysteem worden aangesloten. De betrouwbare en veilige laders kunnen ook worden geïntegreerd met hernieuwbare energiebronnen en bijpassende slimme producten. Daarnaast kunnen ze bovendien reageren op flexibele energietarieven. Hun hoogontwikkelde technologieplatform heeft zichzelf bewezen met een ontwikkelingscyclus van meer dan 10 jaar.

 

Eve Single Pro-line
Een compact, enkel oplaadcontact met geavanceerde slimme functie voor zakelijk en huiselijk gebruik.


Eve Double Pro-line
Een dubbel oplaadcontact met geavanceerde slimme functie voor omgevingen met een hoger volume.

Meer over deze laadpalen

 

U kunt kiezen voor twee type montages:

 1. Op een montagepaal
 2. Aan de wand

Voor een montage aan een paal wordt een kleine meerprijs gerekend.

Wij bieden twee Alfen laadstations aan: de Eve Single Pro-line en Eve Double Pro-line. Deze slimme oplaadpunten van 3,7-22kW zijn geschikt voor thuis, het werk en openbare ruimten. Ze zijn ontworpen om maximale oplaadsnelheden te bieden terwijl de lokale netaansluiting gewaarborgd blijft, en kunnen allemaal op elk willekeurig OCPP-managementsysteem worden aangesloten.

Wij bieden twee Alfen laadstations aan: de Eve Single Pro-line en Eve Double Pro-line. Deze slimme oplaadpunten van 3,7-22kW zijn geschikt voor thuis, het werk en openbare ruimten.

Eve Single Pro-line
Een compact, enkel oplaadcontact met geavanceerde slimme functie voor zakelijk en huiselijk gebruik.


Eve Double Pro-line
Een dubbel oplaadcontact met geavanceerde slimme functie voor omgevingen met een hoger volume.

 

Indien u één elektrische auto bezit, volstaat de Eve Single Pro Line. Wanneer u thuis of op werk meerdere elektrische auto's tegelijk wenst op te laden dan kunt u beter kiezen voor de Eve Double Pro Line.

Vragen over onze laadoplossingen?