Voorraad SKODA Rapid

Bekijk hier onze volledige actuele voorraad nieuwe en jong gebruikte SKODA Rapid modellen van de Ames vestigingen in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Oud-Beijerland en Ridderkerk.

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien

Over de SKODA Rapid

Met de SKODA Rapid weet u zeker dat u opvalt. De talloze mogelijkheden om hem te personaliseren zorgen ervoor dat u deze auto helemaal eigen kunt maken. Een unieke verschijning met een geheel eigen karakter. Laat uw stijl spreken en stel zelf uw SKODA Rapid samen met onze online car configurator.

skoda rapid

SKODA Rapid Private Lease actie

Van € 329 p.m. voor € 299 p.m.

Ames is tijdelijk in staat om de SKODA Rapid tegen het actietarief vanaf € 299 p.m. private lease aan te bieden. Hierbij profiteert u € 30 p.m. voordeel! Wees er snel bij want de actie geldt zolang onze voorraad strekt en op=op! In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor wegenbelasting, all-riskverzekering, bandenservice, afschrijving, reparatie en onderhoud, en internationale pechhulp. U betaalt alleen de brandstof!

 

Bekijk actie

 

SKODA Rapid voorraad nieuw

Interesse in een nieuwe SKODA Rapid? Wij bezitten altijd een grote voorraad nieuwe Rapid modellen in verschillende kleuren, uitvoeringen en motoren.

Bekijk voorraad nieuw

SKODA Rapid voorraad occasions

Interesse in een SKODA Rapid occasion? Wij bezitten altijd een grote voorraad tweedehands Rapid modellen in verschillende kleuren, uitvoeringen en motoren.

Bekijk voorraad occasions

Ames Beste Deal

De SKODA Rapid met korting

De Ames Beste Deal auto's bevatten zowel nieuwe als (jong) gebruikte actiemodellen met maximaal voordeel. Hier zitten vaak ook SKODA Rapid modellen bij. Vanwege de spectaculaire aanbiedingen wisselt het aanbod veel. Wees er dus snel bij, want op=op!

Bekijk Ames Beste Deal

De brochure van de SKODA Rapid

Alles op een rijtje

Download

Compacte hatchbacks

Indien u graag een kleinere auto rijdt met de voordelen van een hatchback dan kunt u overwegen een compacte hatchback aan te schaffen. Hiermee combineert u de flexibiliteit en ruimte in een meer compacte vorm. Het voordeel van deze compacte uitvoeringen zit hem in de flexibiliteit om de achterbanken in te klappen om zo meer ruimte te creëren op de momenten dat u dit nodig hebt. Zo bent u voorbereid op iedere situatie.

Meer over onze compacte hatchbacks

Contactformulier 

Neem direct contact op