Voorraad Skoda Citigo

Bekijk hier onze volledige actuele voorraad jong gebruikte Skoda Citigo modellen van Ames Occasioncentrum in Zwijndrecht en Ames Sales Outlet in Sliedrecht.

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien

Over de Skoda Citigo

De kinderen wegbrengen, een lunchafspraak in de stad en nog even snel een boodschap halen; de Skoda Citigo is er voor ontworpen. Een compacte alleskunner die zich niet alleen thuis voelt in de stad, maar ook op de snelweg prima uit de voeten kan. De Citigo is er ook in elektrische aandrijflijn. De CITIGOe iV is de eerste volledig elektrisch stadsauto van Skoda. Het compacte model met plaats voor vier heeft een elektromotor met een vermogen van 61 kW en een koppel van 210 Nm.

Waarom kiezen voor een kleine auto?

Verhoudingsgewijs is een compacte stadsauto klein en wendbaar, zodat het makkelijk is om door smalle straatjes en druk verkeer te manoeuvreren. Ook zorgt een kleine draaicirkel ervoor dat u eenvoudig kunt parkeren. Kleine auto's wegen weinig en hebben dus een laag verbruik. Zijn er ook nadelen verbonden aan stadsauto's? Vaak zit er geen super krachtige motor in deze auto’s, maar aangezien de auto vooral voor korte afstanden en op lage snelheid wordt gebruikt, is dat geen probleem.