Voorraad SKODA Citigo

Bekijk hier onze volledige actuele voorraad jong gebruikte SKODA Citigo modellen van Ames Occasioncentrum in Zwijndrecht en Ames Sales Outlet in Sliedrecht.

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien

Over de Skoda Citigo

 

De kinderen wegbrengen, een lunchafspraak in de stad en nog even snel een boodschap halen; de SKODA Citigo is er voor ontworpen. Een compacte alleskunner die zich niet alleen thuis voelt in de stad, maar ook op de snelweg prima uit de voeten kan.

SKODA Citigo voorraad nieuw

Interesse in een nieuwe SKODA Citigo? Wij bezitten altijd een grote voorraad nieuwe Citigo modellen in verschillende kleuren, uitvoeringen en motoren.

Bekijk voorraad nieuw

SKODA Citigo voorraad occasions

Interesse in een SKODA Citigo occasion? Wij bezitten altijd een grote voorraad tweedehands Citigo modellen in verschillende kleuren, uitvoeringen en motoren.

Bekijk voorraad occasions

Ames Beste Deal

De SKODA Citigo met korting

De Ames Beste Deal auto's bevatten zowel nieuwe als (jong) gebruikte actiemodellen met maximaal voordeel. Hier zitten vaak ook SKODA Citigo modellen bij. Vanwege de spectaculaire aanbiedingen wisselt het aanbod veel. Wees er dus snel bij, want op=op!

Bekijk Ames Beste Deal

De brochure van de SKODA Citigo

Alles op een rijtje

Download

Compacte hatchbacks

Indien u graag een kleinere auto rijdt met de voordelen van een hatchback dan kunt u overwegen een compacte hatchback aan te schaffen. Hiermee combineert u de flexibiliteit en ruimte in een meer compacte vorm. Het voordeel van deze compacte uitvoeringen zit hem in de flexibiliteit om de achterbanken in te klappen om zo meer ruimte te creëren op de momenten dat u dit nodig hebt. Zo bent u voorbereid op iedere situatie.

Meer over onze compacte hatchbacks

Contactformulier 

Neem direct contact op