Skoda ​Privé plan

Skoda Privé Plan is de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, keuzes en natuurlijk de gebruiksduur van uw nieuwe Skoda. Het Privé Plan maakt slim gebruik van de hoge restwaarde van de Skoda en dat merkt u aan de lage maandlasten. Zo maken wij Skoda rijden mogelijk tegen reële maandbedragen.

 

Lage maandlasten, hoge inruilwaarde.

Het Privé Plan maakt slim gebruik van de hoge inruilwaarde van uw Skoda, want waarom de auto naar nul afschrijven terwijl deze aan het einde van de gebruiksduur nog een aanzienlijke inruilwaarde heeft? Het Privé Plan is afgestemd op de gebruiksduur en de hoge restwaarde van uw Skoda. Daarom wordt bij Skoda Financial Services een deel van de financiering “bevroren”, dit noemen wij de slottermijn. Over dit deel betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen de rente en geen aflossing. De slottermijn wordt dan ook afgedekt met de restwaarde van uw Skoda. Oftewel lage maandbedragen door slim gebruik te maken van de toekomstige restwaarde

 

Zekerheid en toekomstige mobiliteit.

Wij adviseren bij het financieren van uw auto altijd rekening te houden met de gebruiksduur. De praktijk wijst uit dat men meestal na drie tot vier jaar toe is aan een andere auto. Aan het eind van het betaalplan wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Daarom adviseren wij een vast betaalplan met een vaste looptijd en een vaste rente. Op die manier kunt u duidelijk plannen en weet u exact wanneer uw betaalplan afloopt. 
Wilt u na afloop van de looptijd uw financiering laten doorlopen? Dat kan ook. U heeft dus niet alleen zekerheid, maar ook flexibiliteit. Zo houd u rekening met uw toekomstige mobiliteit. Meer over onze dienstverlening kunt u lezen in onze Dienstenwijzer.

Contactformulier 

Neem direct contact op