Voorraad SEAT Leon

Bekijk hier onze actuele voorraad nieuwe en jong gebruikte SEAT Leon modellen van de Ames vestigingen in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Oud-Beijerland en Ridderkerk.

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien

Over de SEAT Leon

De vierde generatie Leon. Bijzonder intelligent. Maximale connectiviteit. Gedurfd design. En een lekker kontje. De nieuwe Leon 5‑deurs is geen doorsnee auto. Met een breed motorenaanbod, inclusief hybride, is er keuze voor iedereen. Maak je leven weer spannend - stap in de wereld van de nieuwe SEAT Leon.

SEAT Leon zakelijk leasen

Indien u de SEAT Leon liever wilt leasen dan is Operational Lease zeker een goede optie. Full operational lease betekent dat alle kosten die voortkomen uit het gebruik van de auto in het leasecontract worden opgenomen. Het is de meest uitgebreide vorm van leasen. De klant betaalt een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij, die vervolgens verantwoordelijk is voor alle kosten die het gebruik van de auto met zich meenemen.

Meer informatie

SEAT Leon voorraad nieuw

Interesse in een nieuwe SEAT Leon? Wij bezitten altijd een grote voorraad nieuwe Leon modellen in verschillende kleuren, uitvoeringen en motoren.

Bekijk voorraad nieuw

SEAT Leon voorraad occasions

leon occasions leon

Interesse in een SEAT Leon  occasion? Wij bezitten altijd een grote voorraad tweedehands Leon modellen in verschillende kleuren, uitvoeringen en motoren.

Bekijk voorraad occasions

Ames Beste Deal

De SEAT Leon met korting

De Ames Beste Deal auto's bevatten zowel nieuwe als (jong) gebruikte actiemodellen met maximaal voordeel. Hier zitten vaak ook SEAT Leon modellen bij. Vanwege de spectaculaire aanbiedingen wisselt het aanbod veel. Wees er dus snel bij, want op=op!

Bekijk Ames Beste Deal

Strak en interactief interieur

Ook het interieur van de nieuwe Leon is zeer modern. Het dashboard is vlak vormgegeven, waardoor het lijkt te zweven. Het centraal geplaatste, (10,1 inch) grote infotainmentdisplay is een echte eyecatcher. Het is te bedienen door aanraking en zelfs met gebaren. Hierdoor is het aantal knoppen en schakelaars sterk teruggebracht. Ook dit draagt bij aan de strakke uitstraling. Het ambient lighting system creëert met een boog van licht een interieursfeer naar wens, en zorgt voor de nodige interactie. Het verwelkomt de inzittenden en speelt een belangrijke rol op het gebied van veiligheid. Assistentiesystemen als dodehoekherkenning en vermoeidheidsherkenning maken voor het waarschuwen van de bestuurder namelijk gebruik van de lichtsignalen die dit systeem kan afgeven.

Video nieuwe SEAT Leon

Ruime hatchbacks

De grote en ruime hatchbacks van Ames zijn sterke spelers in zijn segment. De kenmerken van de hatchback worden optimaal benut in deze ruime klasse door veel praktische ruimte. Dit biedt veel meer ruimte in uw kofferbak voor al uw bagage. Daarnaast combineert deze ruime hatchback zijn ruimte met een lager verbruik, waardoor hij samen met de lagere aanschafprijs een veel gekozen type is.

Meer over onze hatchbacks

Liever een maatje groter?
Bekijk ook eens de SEAT Leon Sportstourer

De vernieuwde SEAT Leon Sportstourer is van binnen en buiten compleet dankzij talloze innovaties en een nieuw interieur. Technische ondersteuning zoals lane assist tijdens het rijden helpen in het dagelijks verkeer. Bovendien komt u altijd goed voor de dag dankzij een nieuw strak design, of u nou voor uw werk op pad moet of met het gezin op vakantie gaat. Ga elke uitdaging tegemoet met de vernieuwde SEAT Leon! 

 

Bekijk voorraad

Interesse in de SEAT Leon? 

Vraag via onderstaand formulier een proefrit, offerte of meer informatie aan.