Ames haalt € 4.222 op met City Swim Dordrecht

Net als afgelopen jaren heeft Ames met een zwemteam deelgenomen aan ''Swim to Fight Cancer Dordrecht'', ook wel bekend als City Swim Dordrecht. Dit jaar bestond het team ook uit medewerkers van AA Lease. Met het Ames / AA Lease combinatieteam is € 4.222 opgehaald. 

Op bovenstaande foto ziet u van links naar rechts de deelnemers van het Ames / AA Lease zwemteam: Aron de Haan (AA Lease), Coen Bel (Ames), Mitchell Onderweegs (Ames), Ivo Boom (AA Lease). De zwemmers willen iedereen bedanken voor de donaties. Op naar City Swim 2020!

Maarten van der Weijden

Maarten van der Weijden vertrok vrijdagavond voorafgaand aan de City Swim vanuit Hank om vervolgens om 10.55 uur in de Wolwevershaven in Dordrecht aan te komen. Een uur later gaf Maarten van der Weijden het startschot voor de City Swim Dordrecht.

Op deze foto links ziet u o.a. deelnemers van het Ames / AA Lease zwemteam met ambassadeur Maarten van der Weijden en burgemeester van Dordrecht Wouter Kolff.

Op deze foto ziet u o.a. deelnemers van het Ames / AA Lease zwemteam met ambassadeur Maarten van der Weijden en burgemeester van Dordrecht Wouter Kolff.

Over Swim to Fight Cancer

Swim to Fight Cancer is in 2014 ontstaan door een aantal enthousiaste en gedreven mensen met een leuk idee: zwemmen in een stad, in de grachten, waarbij deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties ophalen voor onderzoek naar kanker. Een mooi en rebels initiatief dat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een succesvol evenement dat door heel Nederland georganiseerd wordt. Het is mooi en ontroerend om te zien hoeveel mensen ieder jaar meezwemmen, allen met een persoonlijke motivatie om het water in te springen. Inmiddels is door Swim to Fight Cancer een enorme bijdrage geleverd aan kankeronderzoek van talentvolle onderzoekers die zich elke dag hard maken voor een doorbraak!

Meer informatie



Lees ook

City Swim Dordrecht 2018 wo, 05 september
Het bedrijfsteam van Ames heeft meegezwommen met de City Swim Dordrecht en heeft hierbij veel geld opgehaald voor de strijd tegen kanker.
Ames steunt Make a Memory wo, 20 maart
Stichting Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) t/m 17 jaar. De stichting heeft een landelijk netwerk van 140 fotografen. De foto’s worden thuis of in het ziekenhuis gemaakt. Er zijn voor ouders geen kosten aan verbonden, alle onkosten worden gedragen door sponsoren. Het ontvangen van deze tastbare herinnering helpt daadwerkelijk bij de verwerking van het grote verlies. Het officieel erkennen BRP is ook een belangrijke stap. Ames Autobedrijf is een maatschappelijk betrokken onderneming en ondersteunt dit initiatief door een VW Up ter beschikking te stellen zodat Make a Memory door het gehele land mobiel is. Reinier de Koning overhandigde onlangs de sleutels aan de oprichter van de stichting, Rian van Schaik.