Ames levert 9 bedrijfsauto's af aan Bakkerij Voordijk

 

Ames levert dit jaar maar liefst negen bedrijfsauto's aan Bakkerij Voordijk Ridderkerk B.V.. Bedankt voor het vertrouwen en veel succes met jullie Volkswagen Crafters en Caddy.

Ambachtelijke brood- en banketbakkerij

Bakkerij Voordijk is een ambachtelijke brood- en banketbakkerij waar met veel liefde dagelijks de heerlijkste broden, taarten en banket voor u gebakken wordt. Al deze producten zijn verkrijgbaar in de winkels in Ridderkerk en Hendrik-Ido-Ambacht. Plaats voor 12.00 uur uw bestelling en de volgende dag staat het voor u klaar!

Lees ook

100ste VW Caddy voor L.A.W. Tol. Graafmachineverhuur vr, 09 maart
Graafmachineverhuur LAW Tol BV. uit Piershil is al jarenlang trouwe klant van Ames. Het familiebedrijf werd in 1965 opgericht door Leo Tol in Nieuw-Beijerland. Begonnen met vijf tractoren en inmiddels uitgegroeid tot een mooi, groot en bloeiend bedrijf. Donderdag 8 maart werd de 100ste (!) Volkswagen Caddy afgeleverd door Coen Bel van Ames Bedrijfswagencentrum. En daar hoorde natuurlijk taart bij. Wij wensen de L.A.W. Tol wederom veel veilige kilometers!
Van Gent Autoverhuur B.V. ontvangt de eerste Nieuwe Crafters do, 28 september
Van Gent Autoverhuur B.V. heeft de eer om door Ames Bedrijfswagencentrum de eerste Nieuwe Volkswagen Crafters afgeleverd te krijgen. De Nieuwe Crafter is een doordachte bedrijfswagen, die elke werkdag voor iedere vakman een stuk lichter maakt. De Crafter is een compleet nieuwe auto, onder meer leverbaar met 8-trapsautomaat. De Nieuwe Crafter is ontworpen in samenspraak met échte vaklui en mag dan ook niet voor niets de titel ‘International Van of the Year’ dragen. Lees hieronder meer over de Nieuwe Crafter.