Audi instructievideo's

Audi uitleg video's rij-assistentiesystemen en functionaliteiten

Bekijk hier alle uitleg video's voor uw Audi! Hier vindt u video's terug van alle functionaliteiten en rij-assistentiesystemen die uw Audi (mogelijk) bezit.

De beschikbaarheid van diverse rij-assistentiesystemen in onze modellen is de laatste jaren fors toegenomen. Deze ondersteunen en informeren de berijder actief en passief in verkeerssituaties en daarmee de veiligheid. Regelmatig blijkt dat berijders de werking van deze systemen niet kennen, soms zelfs niet eens de aanwezigheid daarvan. Daarom is het van belang we u goed informeren over de beschikbaarheid, de functionaliteiten en de exacte werking van deze systemen. Op deze pagina vindt u een aantal relevante video's die bij dit onderwerp aansluiten. De video's zijn kort en bondig, voorzien van een duidelijke uitleg in tekst en beeld. De videocontent is opgesplitst in twee onderwerpen: "rij-assistentiesystemen'' en ''functionaliteiten''.

Apple CarPlay & AndroidAuto

Wij hebben zelf ook instructievideo's gemaakt waarin wij laten zien hoe u Apple CarPlay en AndroidAuto kunt activeren. 

Bekijk hier

Audi Connect

Algemene informatie
Noodoproep & Service
MyAudi App
Connect Key

 

How to

Informatie & Entertainment
Communicatie & Muziek
MyAudi registratie 
 Audi Functions on Demand

Rij assistentiesystemen

 Park Assist
 Voetgangersherkenning
 Side Assist
 File Assist

Algemene informatie

Informatie & Entertainment

Park Assist

Noodoproep & Service

Communicatie & Muziek

Voetgangersherkenning

MyAudi App

MyAudi registratie

Audi Side Assist

Connect Key

Functions On Demand

File Assist

Apple CarPlay

Android Auto

Actieradius maximaal benutten 

Er bestaat nog wel eens discussie over het verschil in de maximale actieradius en het daadwerkelijke rijbereik van een elektrische auto. Daarom hebben wij autojournalist Werner Budding gevraagd om een video te maken waarin hij uitlegt waardoor dit verschil ontstaat en geeft hij een aantal tips hoe u als bestuurder uw rijbereik kan vergroten.