Audi Q4 e-tron & Q4 e-tron Sportback voorraad

Bekijk hieronder de actuele Audi Q4 e-tron & Q4 e-tron Sportback voorraad modellen van onze vestigingen in Dordrecht, Ridderkerk, Oud-Beijerland, Zwijndrecht en Sliedrecht.

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien

Over de Audi Q4 e-tron

De Audi Q4 e-tron maakt elektrisch rijden bij Audi voor een breed publiek toegankelijk. Binnen een compact, herkenbaar en gestroomlijnd design biedt hij opmerkelijk veel binnenruimte. Feitelijk combineert de Q4 e-tron het formaat van een Audi Q3 met de binnenruimte van een Audi Q7. Het gedigitaliseerde interieur maakt de bediening eenvoudig en dankzij 100% connectiviteit zijn veel online diensten en functies beschikbaar.

Afhankelijk van de gekozen configuratie heeft de Q4 e-ton een maximale actieradius van 511 km. Dankzij de 125 kW-laadmogelijkheid volstaat een laadsessie van 10 minuten onder ideale omstandigheden om de actieradius met 130 kilometer te vergroten. Met de myAudi app is het laadproces te starten en te monitoren. 

Bekijk de Q4 e-tron

Plan een proefrit

audi q4 e-tron

Over de Q4 e-tron Sportback

Na de SUV is de Sportback de tweede (carrosserie)variant van de elektrisch aangedreven Audi Q4 e-tron. Dankzij zijn aflopende daklijn biedt hij een elegant coupé-alternatief voor de liefhebbers van extra stijl. De Audi Q4 Sportback e-tron is er in drie aantrekkelijke editions en is nu leverbaar vanaf € 50.205.

De Audi Q4 Sportback e-tron combineert alle voordelen van de Q4 e-tron SUV met een sportief en elegant coupédesign. Dé blikvanger is uiteraard de aflopende daklijn. Behalve fraai is de lijnvoering ook functioneel: de luchtweerstandswaarde (cW) van de Sportback bedraagt slechts 0,26, waarmee de Q4 Sportback e-tron nog net iets gestroomlijnder is dan de SUV, wat een gunstig effect heeft op de prestaties en actieradius. De Q4 e-tron Sportback staat nu bij ons in de showroom.

Bekijk de Q4 e-tron Sportback

Plan een proefrit

audi q4 e-tron sportback

De Q4 e-tron in beeld telefoon icon

Interieur met innovatieve technologie

In de nieuwe, volledig elektrische Audi Q4 e-tron ervaren de bestuurder en passagiers ruimte in een geheel nieuwe dimensie. Het ruimteaanbod van de elektrische compacte SUV overschrijdt ruimschoots de huidige klassengrenzen. De Audi Q4 e-tron biedt een hoeveelheid interieurruimte die vergelijkbaar is met die in het segment van de grote SUV's. Ook het displayconcept is vernieuwend. Het augmented reality head-up display brengt de reële en virtuele wereld samen, terwijl het MMI-display een diameter van maximaal 11,6 inch heeft. Tegelijkertijd staat de Audi Q4 e-tron symbool voor de introductie van een nieuwe generatie stuurwielen met touchbediening, en laat het model klanten het nieuwe technologietijdperk ervaren door middel van een ruimtelijk en vooruitstrevend interieurdesign.

Actieradius maximaal benutten 

Er bestaat nog wel eens discussie over het verschil in de maximale actieradius en het daadwerkelijke rijbereik van een elektrische auto. Daarom hebben wij autojournalist Werner Budding gevraagd om een video te maken waarin hij uitlegt waardoor dit verschil ontstaat en geeft hij een aantal tips hoe u als bestuurder uw rijbereik kan vergroten.

Totaal oplossing elektrisch rijden

Naast een fraai aanbod van uiteenlopende elektrische auto's, bieden wij u via Mobilitics ook volledige ontzorging aan bij alles wat komt kijken bij elektrisch rijden. Net als Ames is Mobilitics onderdeel van de Amega Groep. Zo biedt Mobilitics verschillende type laadpalen aan, ontdek welke oplossingen het beste bij uw situatie passen. Wij kunnen u voorzien in elke laadpaal behoefte: thuisladen, op het werk of op een openbare parkeerplaats.

Lees meer over ons laadpaal aanbod

Uw eigen laadpaal samenstellen

Met de laadpaal configurator ziet u snel en eenvoudig welke laadpaal het beste past bij u en uw auto. Bovendien ziet u direct waar u op moet letten bij het kiezen van een laadpaal. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en de kosten. Zowel het kopen als het huren van een laadpaal is mogelijk, evenals de installatie ervan.

Ik heb interesse in een laadstation

Interesse in de Audi Q4 e-tron?

Vraag hier vrijblijvend een proefrit, offerte of meer informatie aan, wij nemen spoedig contact me u op.