Lee Towers kiest voor de Audi Q5 Sportback van Ames

Vanwege de vele kilometers die hij normaliter rijdt, is een comfortabele auto zeer waardevol voor zanger en entertainer Lee Towers. Zo rijdt hij al jaren een Audi van Ames. Nadat hij met volle tevredenheid achtereenvolgens in een Audi A6, A5 en Q5 heeft gereden, kiest de sympathieke zanger nu voor de zwarte Audi Q5 Sportback.


“Audi is degelijk en betrouwbaar. Alles klopt en de modellen zien er ook nog eens fraai uit. Audi is voor mij de top onder de personenauto’s, net zoals Ames een topdealer is. Je kunt overal een auto kopen maar met service en aandacht maakt Ames het verschil. De mensen zijn klantgericht en weten zonder al te veel woorden dit om te zetten in daden.‘’

De Audi cirkel is rond

De vrouw van Lee Towers is onlangs overgestapt naar Audi, zij rijdt nu een jong gebruikte Audi A1 Sportback. Commercieel Directeur Reinier de Koning en Audi Salesmanager Jaap Pols zijn blij dat het volledige echtpaar nu gekozen heeft voor een Audi van Ames. Zo is de cirkel rond! Wij wensen hen veel rijplezier en veilige kilometers.

Ook interesse in de Audi Q5 Sportback?

Bekijk onze voorraad

Wist u dat in 2020 de keuze van Lee Towers viel op onze Audi Q5?

Ames en Lee Towers
Lee Towers: ''Je kunt overal een auto kopen maar met service en aandacht maakt Ames het verschil.''