Proefrit
Offerte
Voorraad
078 - 6143322
Audi A4

Vanaf € 50.671

De Audi A4

Nog sportiever, nog meer hightech


De Audi A4 is zowel sportief, elegant, gespierd als terughoudend. Het ontwerp ligt helemaal in lijn met Audi’s design-DNA. Het MMI touch display zorgt voor optimaal bedieningsgemak en dankzij mild-hybrid technologie maken efficiency en comfort weer een stap vooruit. 

  MMI touch display

  Audi virtual cockpit

  Cruise control

  Automatic climate control

Meer informatie

Sportief

De Audi A4 komt sportief voor de dag met onder meer scherp gesneden koplampen (LED-hoofdrijverlichting standaard), een bredere en vlakkere singleframe grille en gespierd gestylde wielkasten. De nieuwe A4 is beschikbaar in rijk uitgeruste uitvoeringen: de Advanced edition en S edition Competition. Daarnaast omvat het gamma de sportieve S-modellen en de A4 allroad quattro.

Op en top verbonden

De nieuwe A4 is 100% connected en het nieuwe MMI systeem laat zich bedienen als een moderne smartphone. Het touch display in de middenconsole staat daarbij centraal. Dit display geeft akoestische feedback en vervangt de druk-/draaiknop. Een 10,1-inch hi-res display zorgt met duidelijke graphics en een heldere menustructuur voor optimaal gebruiksgemak. MMI search reageert op tekstinput en stemcommando’s. Audi connect en connect plus geven toegang tot online diensten zoals Car-to-X. Door communicatie met de infrastructuur kan de A4 de bestuurder bijvoorbeeld informeren over de snelheid die aangehouden dient te worden om bij het volgende verkeerslicht ‘groen’ te krijgen.

‘Emergency call’ en ‘service’ zijn altijd standaard en de my Audi app koppelt smartphones aan de auto. De nieuwe A4 is er met keuze uit drie instrumentenpanelen: twee gedeeltelijk analoge en de volledige digitale Audi virtual cockpit plus met 12,3 inch HD-display (i.c.m. MMI plus). Een head-up display is optioneel.

Assistentie van hoog niveau

In de Tour-, City- en Park-pakketten bundelt Audi geavanceerde assistentiesystemen voor extra comfort, veiligheid, gebruiksgemak en efficiency. In het Tour-pakket is de adaptieve cruise control met Stop&Go-functie inbegrepen. Dit systeem maakt gebruik van informatie van het navigatiesysteem, verkeersborden en Car-To-X-berichten.

Verregaande elektrificatie

Er is keuze uit zeven turbomotoren met vermogens van 110 kW/150 pk (A4 35 TFSI) tot 225 kW/347 pk (S4 TDI). Vier ervan beschikken over mild-hybrid technologie (MHEV) op basis van een 12V elektrisch systeem. Dit verlaagt het verbruik met maximaal 0,3 l/100 km. Alle motoren voldoen aan de Euro 6d-temp emissienorm. Alle nieuwe A4 modellen worden standaard geleverd met een automatische transmissie (zeventraps S tronic of achttraps tiptronic).

Comfort en dynamiek

De nieuwe A4 heeft een sportief afgestemd onderstel en is standaard uitgerust met Audi Drive Select. Er is daarbij keuze uit standaard, comfort of sport. Via Audi Drive Select kan de bestuurder een setting naar wens selecteren.

Meer informatie
Audi A4 avant
audi a4 avant koplamp
Audi A4 avant achterkant
Audi A4 voorraad

Bekijk voorraad Audi A4

Zakelijk, stijlvol en bijzonder luxe. Dat is de Audi A4. Geniet van de rijk uitgeruste Launch edition Business en Launch edition Sport. Met cruise control, comfortairconditioning, smartphone interface, MMI navigatie plus, virtual cockpit plus en vele andere extra’s.

 

Bekijk voorraad

Wat vinden de experts van de Audi A4?

Audi A4 Avant

Meer informatie

De A4 Avant

Sportief, mooi en praktisch

De Audi A4 Avant zal weinigen onberoerd laten. Hij is sportief, uitstekend gebouwd, voorzien van de modernste digitale technieken en ook nog eens praktisch in het gebruik. Met zijn nieuwe designtaal onderscheidt hij zich positief van zijn voorganger. In het feilloos afgewerkte interieur werkt de bediening net zoals u van andere digitale apparaten gewend bent. De grote kofferbak biedt veel mogelijkheden voor gezin en vrije tijd.

 

Het dynamische lijnenspel van Audi A4 Avant maakt op iedereen indruk. Aan de voorkant valt de brede singleframe-grille op. Aan de achterkant springen de horizontale chroomlijst – als verbinding tussen de led-achterlichten – en het diffusorpaneel met trapezium uitlaten in het oog. Vanzelfsprekend is het exterieur geheel naar smaak aan te passen, waarbij diverse pakketten en losse opties te combineren zijn. Zo zijn op de afgebeelde auto de aluminiumkleurige details vervangen door een zwarte afwerking. Deze edition one heeft verder onder meer rode remzadels en een RS-achterspoiler. Ook zichtbaar zijn S line-items zoals de speciale bumpers en grille.

Tot 1.495 liter bagageruimte

De Audi A4 Avant combineert een sportief design met een doordacht interieurconcept. De bagageruimte met rechte wanden heeft een inhoud van 495 liter en met neergeklapte achterbank kan er maar liefst 1.495 liter aan spullen mee. De leuning is in drie delen plat te leggen. Een elektrisch bedienbare achterklep (openen en sluiten) en het elektrisch werkende afdekscherm zijn eveneens standaard. Optioneel opent de achterklep met een voetzwaai onder de achterbumper. Ook handig is het als extra leverbare vastzetsysteem met twee telescoopstangen in de kofferbak om spullen vast te zetten.

Ook interessant

Audi A4 Limousine

Meer informatie

De Audi A4 Limousine

Een sportief statement

Zijn nieuwe designtaal en de vrijwel geheel nieuwe carrosserie benadrukken het sportieve karakter van de Audi A4 Limousine. Het interieur blinkt uit door de feilloze afwerking en cleane lijnen. Tel daar de modernste infotainmentsystemen en vooruitstrevende elektronische rijondersteuning bij op en het is duidelijk waarom deze dynamische en elegante zakenauto zo begeerlijk is.

Toonaangevende technologieën

Bovenop de foutloze ergonomie is er nog het bedieningsgemak van het touchscreen, aangevuld met spraakbediening voor diverse functies. In de vorm van het volledig digitale instrumentarium ‘Audi virtual cockpit plus’ beschikt u over een 12,3-inch groot full-HD-scherm dat niet alleen de vertrouwde snelheidsmeter en toerenteller weergeeft, maar bijvoorbeeld ook de navigatiekaart schermbreed kan tonen. Bijzonder prettig, omdat u dan niet telkens naar het middenscherm hoeft te kijken. Geavanceerde extra’s zoals de Audi connect key (om via een Android-telefoon de portieren te ontgrendelen) en de Audi phone box (draadloos opladen van smartphones) passen perfect bij het vooruitstrevende karakter van de Audi A4 Limousine.

Krachtige motoren

Een auto op maat met een aandrijving op maat. De tweeliter TFSI-benzinemotor is er in varianten met 110 kW/150 pk en 140 kW/190 pk. De sterkste versie heeft standaard quattro ultra-aandrijving, die voor optimale tractie en rijdynamiek razendsnel de achterwielen bijschakelt. 

Enkele motorvarianten zijn mild hybrides, waarbij een 12-volt installatie, een riemaangedreven startmotor annex generator en een lithium-ion accu het verbruik verlagen door de motor – waar mogelijk – onder het rijden uit te schakelen. De auto rolt dan door zonder brandstof te verbruiken.

Contactformulier 

Neem direct contact op