Ames video's | Audi Q4 e-tron

Instructievideo's Audi Q4 e-tron

Autojournalist Werner Budding is met onze Audi Q4 e-tron op pad geweest en vertelt u alles wat u moet weten voordat u gaat rijden met de baanbrekende elektrische Audi. Naast bovenstaande algemene review behandelt Werner ook tal van specifieke onderwerpen rondom de Audi Q4 e-tron. Hoe werkt het opladen van uw Q4 e-tron? Hoe maak ik verbinding met de MyAudi App? Welke hulpsystemen bezit de auto? En waar moet ik op letten bij het besturen van een elektrische auto? Werner Budding geeft op zijn bekende wijze antwoord op al deze vragen. Bekijk hieronder alle Audi Q4 e-tron uitleg video's. 

vinkje Algemene video Audi Q4 e-tron
vinkje Het laden van uw Q4e-tron
vinkje Navigatiesysteem

vinkje De MyAudi App
vinkje MMi Multimediasysteem
vinkje Functionaliteiten

vinkje Audi e-care
vinkje Hulpsystemen bestuurder 
vinkje Communicatiesystemenen

MMI multimediasysteem

My Audi App

Laden

Audi e-Care

Navigatie

Bestuurders hulpsystemen

Functionaliteiten

Communicatie hulpsystemen

Proefrit voorbereiding

Deze video neemt u mee in de aanloop naar uw eerste proefrit in de nieuwe Audi Q4 e-tron.

Actieradius maximaal benutten 

Er bestaat nog wel eens discussie over het verschil in de maximale actieradius en het daadwerkelijke rijbereik van een elektrische auto. Daarom hebben wij autojournalist Werner Budding gevraagd om een video te maken waarin hij uitlegt waardoor dit verschil ontstaat en geeft hij een aantal tips hoe u als bestuurder uw rijbereik kan vergroten.

ProDrive Academy

Wij zijn er trots op dat u gekozen heeft voor de Audi e-tron. Nu u zelf achter het stuur plaatsneemt kunt u de rijeigenschappen van deze vooruitstrevende Audi in de prakrijk ervaren. 

Bij een vooruitstrevende auto hoort ook een vooruitstrevende service. Daarom bieden wij u graag, als onderdeel van het uitgebreide Audi e-care servicepakket, een geheel vrijblijvende gebruikerstraining aan om optimaal te kunnen genieten van elektrisch rijden in uw Audi e-tron. 

In een dynamische rijtraining van ruim 1,5 uur rijdt u samen met een ervaren instructeur in uw eigen auto. Zo is de sessie toegespitst op uw persoonlijke situatie en leert u het maximale rendement uit de auto te halen met volledig behoud van uw rijplezier. De training vindt plaats bij en in de omgeving van Ames, op een datum naar wens en beschikbaarheid. 

Om de Audi e-tron gebruikerstraining in te plannen kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0320-745300 of audi@prodriveacademy.nl. Heeft u geen gelegenheid gehad om binnen vijf werkdagen na aflevering een afspraak te maken? Dan neemt ons trainingsbureau graag contact met u op voor het maken van een afspraak. Wij wensen u vele fantastische kilometers in uw Audi e-tron.

Download voucher