Rijvaardigheidstraining voor winnende afdelingen

 

Zaterdag 22 september hebben een aantal collega’s een rijvaardigheidstraining onder leiding van Gijs van Lennep gevolgd in Lelystad. In 2017 hebben wij ons in het kader van “Samen bereikbaar” ten doel gesteld om 10% van de medewerkers uit de spits te krijgen. Voor iedere vestiging is een individueel doel bepaald aan de hand van de potentie om anders te reizen. Drie afdelingen met relatief de meeste collega’s uit de spits zijn beloond met deze rijvaardigheidstraining voor het hele team.

Tijdens de rijvaardigheidstraining kregen zij tips ten aanzien van zuinig rijden, maar mochten zij ook aan de slag met remmen, uitwijken en slalommen op nat en glad wegdek en mochten zij rijden op een kombaan.

We hebben deze gezellige en leerzame dag afgesloten met een diner!

Lees ook

Ames Autobedrijf op het NOS journaal do, 05 april
Herkende u ons gisteravond op het NOS journaal van 20:00 uur? De redactie van de NOS kwam bij ons langs om een item te maken over de toenemende files in Nederland en hoe hier op in te spelen. Bereikbaarheid is een belangrijk thema voor ons als mobiliteitspartner in de regio. Voor onze klanten, maar ook voor onze eigen medewerkers. Vanuit onze visie op duurzaam ondernemen zijn we als eerste ambassadeur aangesloten bij het platform Samen Bereikbaar Drechtsteden en BAR gemeenten. Het doel 10% uit de spits hebben we in een convenant ondertekend en daar zetten we actief op in. Dit doen we met mobiliteitsambassadeurs op onze vestigingen en tal van maatregelen om onze mensen te verleiden buiten de spits te reizen. Een voorbeeld is onze fietsvergoeding per kilometer en onze mobiliteitsvouchers voor medewerkers die in één keer 80% uit de spits gaan.
Amega in het RTL Nieuws wo, 13 juni
Herkende u ons 12 juni op het half 8 RTL Nieuws? De redactie kwam bij ons langs om een item te maken over het Samen Bereikbaar Project waarmee wij onze medewerkers stimuleren om met de fiets naar werk te komen. Bereikbaarheid en duurzaamheid zijn belangrijke thema's voor ons als mobiliteitspartner in de regio. Voor onze klanten, maar ook voor onze eigen medewerkers.