Monteurs blij met nieuwe gereedschapskarren en materialen in de werkplaats

Met veel plezier hebben onze collega’s in de werkplaats hun nieuwe gereedschapskisten en nieuwe testkasten/laptops in ontvangst genomen! Daarnaast verdient uw auto de groots mogelijke zorg en daarom werken wij alleen met het beste gereedschap.

Onze medewerkers geven ons gemiddeld een 7,9! Dit komt onder andere door onze betrokkenheid onderling, dit heeft ook geresulteerd in nieuwe gereedschapskarren voor onze collega’s in de werkplaats. Bij Ames bezit iedere monteur een eigen laptop waarmee de auto uitgelezen kan worden. Zo weten we precies wat er aan de hand is en hoe we autoproblemen kundig kunnen verhelpen.

Werkplaats vacatures 

Werk jij ook graag met het beste gereedschap aan de mooie auto’s van Volkswagen, Audi, SKODA en SEAT? Solliciteer dan snel op één van onze (leerling) monteur vacatures en kom onze enthousiaste teams in de werkplaatsen versterken!

Bekijk onze werkplaats vacatures

nieuwe gereedschapkisten
audi personeel ames
vw ames personeel werkplaats

Lees ook

Jong talent in de werkplaats ma, 18 november
Ames wilt iedereen kennis laten maken met techniek. Ook op jonge leeftijd mogen kinderen bij ons in de werkplaats meekijken en helpen als ze dat willen.
Verbouwing Ames Ridderkerk: een geslaagd eindresultaat di, 02 juli
De verbouwing bij Ames Ridderkerk is klaar! In een periode van zes weken heeft het interieur van het pand een moderne en frisse uitstraling gekregen. De muren zijn gestukt en er ligt een nieuwe vloer. In deze vloer zijn er in de werkplaats diverse stroompunten geplaatst. Ook het ingangsportaal van het pand is onder handen genomen. Dit portaal voldoet nu aan de eisen van Volkswagen en straalt uniformiteit uit. Al met al een eindresultaat om trots op te zijn.