Ames vergroot de steun aan Seniorenbus Zwijndrecht

Mobiliteit voor iedereen: Ames staat er achter!

Ames en Stichting Seniorenbus Zwijndrecht hebben een lange geschiedenis samen. Zo levert Ames al sinds eind jaren ‘90 bussen aan de Seniorenbus Zwijndrecht. Vanwege het fantastische werk van Seniorenbus Zwijndrecht hebben wij besloten om de samenwerking te intensiveren en gaan wij de stichting op meerdere vlakken ondersteunen en verder versterken.

Rob van der Velden, Manager Ames Bedrijfswagencentrum:
''Wij vinden het belangrijk dat we sociaal betrokken zijn bij de seniorenbus. Het is een heel mooi initiatief van een enthousiaste groep vrijwilligers uit Zwijndrecht om ouderen mobiel te houden. Dit sluit aan bij onze bedrijfsfilosofie dat mobiliteit voor iedereen is. Daarom moedigen wij de Seniorenbus Zwijndrecht aan om zo verder te gaan. Daarom zijn we niet alleen trots dat we de bussen mogen leveren, maar bieden wij hen ook de ruimte om zichtbaar te zijn op onze LED-schermen en in onze huis-aan-huis krant Amegazine.’’

Over Seniorenbus Zwijndrecht

De Seniorenbus Zwijndrecht stelt zichzelf als doel om deelname aan het maatschappelijk verkeer te bevorderen door het aanbieden van passend vervoer, van deur tot deur, voor senioren vanaf 63 jaar voor inwoners van Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Zo wordt voorkomen dat deze groep in een sociaal isolement geraakt.

Meer over Seniorenbus Zwijndrecht

25-jarige jubileum

Net als Ames (75 jaar Volkswagen dealer) viert de Seniorenbus Zwijndrecht dit jaar een prachtig jubileum. Zo bestaat de Seniorenbus Zwijndrecht alweer 25 jaar. Wij moedigen de Seniorenbus Zwijndrecht aan om vooral zo verder te gaan met al hun goede maatschappelijke werk in de regio.

Bovenstaande uiting draait nu op de LED-schermen die in het beheer zijn van Ames Autobedrijf.