Proefrit
Offerte
Voorraad
078 - 6143322
SEAT Tarraco

Alleen uit voorraad leverbaar

De SEAT Tarraco

Het grootste vlaggenschip van SEAT

De SEAT Tarraco, de derde en grootste SUV van het merk. De Tarraco is leverbaar als vijf- en als zevenzitter. Alleen nog uit voorraad te bestellen vanaf € 41.980!

Bekijk de voorraad

 

Eind 2024 zal de CUPRA Terramar worden geïntroduceerd als vervanger van de Tarraco. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gebracht.

 

Inschrijven toekomstmodellen

 

Met veel ruimte, gebruiksgemak en krachtige doch efficiënte motoren ontpopt de Tarraco zich als het topmodel voor SEAT. Bovendien laat de Tarraco zien in welke richting het design van SEAT zich ontwikkelt.


Vooruitziend vlaggenschip

De Tarraco is de grootste SUV van SEAT. Hij werd in Barcelona ontwikkeld en hij wordt geproduceerd in Wolfsburg (D). Na de Ateca en Arona is de Tarraco de derde SUV van SEAT. Zijn in het oog springende, robuuste design staat niet op zichzelf: de 4,74 meter lange en 1,66 meter hoge Tarraco zet de toon voor het SEAT-design van de nabije toekomst. Een strakke lijnvoering met een focus op driehoekige vormen staat daarbij centraal. Een grote grille en scherp gesneden koplampunits sluiten daar perfect bij aan. De Tarraco Style en Xcellence maken voor zowel de buiten- als binnenverlichting uitsluitend gebruik van LED-technologie.

 

Met 5 of 7 zitplaatsen

In de buitengewoon ruime Tarraco komen typische SEAT-eigenschappen als design, gebruiksgemak, sportiviteit, comfort en kwaliteit samen. Afhankelijk van de gekozen uitvoering kunnen vijf of zeven inzittenden daarvan genieten in een licht, ruimtelijk interieur. De zevenzits uitvoering heeft een derde zitrij, die evenals de tweede eenvoudig is neer te klappen.

 

On demand: comfort of dynamiek

De Tarraco is ontworpen om rijplezier en gebruiksgemak te combineren. Hij is ontwikkeld op basis van het nieuwe MQB-A-platform met lange wielbasis. Het optionele Dynamic Chassis Control (DCC) kent diverse settings. Zo kan de bestuurder afhankelijk van de trip kiezen voor maximale dynamiek of juist optimaal comfort. DCC kan op basis van de rij- en wegomstandigheden ook zelf de settings aanpassen.


Assistentie van het hoogste niveau

Voor veiligheid en comfort van topklasse krijgt de Tarraco de modernste assistentiesystemen. Alle modellen worden standaard uitgevoerd met Lane Assist en Front Assist inclusief fietser- en voetganger-herkenning. Ook is hij uitgerust met voor SEAT nieuwe voorzieningen als Emergency Call, Pre-crash Assist en Rollover Detection. Als optie zijn Blind Spot Detection (dode hoek-assistent), Traffic Sign Recognition (Verkeerstekenherkenning), Traffic Jam Assist, Light Assist en Emergency Assist beschikbaar. ACC (Adaptive Cruise Control is standaard voor Xcellence uitvoering).

 

Marktintroductie 

Eind 2024 wordt de CUPRA Terramar geïntroduceerd ter vervanging van de SEAT Tarraco. Schrijf u in om op de hoogte gehouden te worden.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Meer informatie

SEAT Tarraco FR: groots in sportiviteit

De Tarraco, de grootste SUV van SEAT, hebben we nu nog op vooraad als extra sportieve FR Business Intense uitvoering. De sportiviteit van deze nieuwe Tarraco FR komt op alle fronten tot uiting: in de dynamische accenten van het exterieur, in het interieur én in de krachtige motoren inclusief vierwielaandrijving voor het topmodel. De SEAT Tarraco FR Business Intense is er vanaf € 46.990*.

Lees verder 

De brochure van de SEAT Tarraco

Alles op een rijtje

Download

tarraco phev

Tarraco PHEV: een efficiënte plug-in hybride

De SEAT Tarraco is ook beschikbaar als Tarraco PHEV: een efficiënte plug-in hybride in een sportieve FR-trim en Xcellence Business uitvoering. De Tarraco plug-in hybride is de volgende stap van SEAT op weg naar verdere elektrificatie van het merk. De Tarraco PHEV is nu nog enkel uit voorraad leverbaar! De Tarraco PHEV staat nu in onze showroom en het is direct mogelijk om een proefrit te maken!

Meer informatie

Werner Budding keurt onze Tarraco

De SEAT Tarraco is de derde en grootste SUV van SEAT. De SEAT Tarraco is enkel nog leverbaar uit voorraad. Bekijk de voorraad via onderstaande button.

 

Bekijk de voorraad

 

Autojournalist Werner Budding was bij ons in de showroom van Ames Auto Casa om kennis te maken met de nieuwe zevenzitter van SEAT. Hij vertelt u graag meer over deze unieke SUV.   

Bekijk voorraad SEAT Tarraco

Maak kennis met de Tarraco: de grootste SUV van SEAT. Hij is groots in formaat, maar ook in ruimte én standaarduitrusting. Vanbinnen en vanbuiten wordt u verrast door zijn compleetheid, met onder andere 17 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen en achterlichten, een compleet digitaal instrumentenpaneel en heel veel slimme veiligheids-features. Dus welke uitvoering u ook kiest, u geniet sowieso van heel veel ruimte, luxe én veiligheid.

Bekijk voorraad

De uitvoeringen van de SEAT Tarraco

Style Business Intense

Vanaf € 41.980

Beschikt standaard over o.a.:
  • 17 inch lichtmetalen velgen, Drive (Brilliant Silver)
  • Digitaal instrumentenpaneel (Virtual Cockpit)
  • Koplampverlichting Full-LED, met LED-dagrijverlichting
  • Radio en mediasysteem met 8,25 inch (20,95 cm) touchscreen in kleur
  • Bluetooth telefoonkoppeling en audiostreaming
  • Noodoproep-service (eCall)
  • Cruise Control
  • Parkeersensoren achter
  • Dakreling zwart
  • Automatisch dimmende binnenspiegel
  • Rijstrookbehoudassistent (Lane Assist)
  • Afstandscontrolesysteem incl. noodremfunctie
  • Trekhaakvoorbereiding

FR Business intense

Vanaf € 46.990

Beschikt t.o.v. de Style extra over:
  • 19 inch lichtmetalen velgen
  • Achteruitrijcamera
  • Elektrische achterklep met voetbediening
  • Automatische inparkeerhulp (Park Assist)
  • Adaptive Cruise Control
  • Keyless entry/go
  • Sportstoelen vóór, met geintegreerde hoofdsteunen
  • Parkeersensoren voor en achter
  • Donker getinte ruiten achter (vanaf B-stijl)
  • Dakreling & raamomlijsten in chroom uitgevoerd
  • Bekleding Alcantara bruin en stof grijs
  • Buitenspiegels met welkom verlichting
  • Automatische airconditioning met 3-zone-temperatuurregeling

#SEATseekingName-competitie

Het publiek heeft via de #SEATseekingName-competitie bepaald wat de naam van de grootste SUV van SEAT zou worden. De meerderheid van in totaal 140.000 deelnemers koos voor Tarraco – een naam die is afgeleid van de Spaanse stad Tarragona.

Ook interessant

De SEAT Taracco in de pers

Contactformulier

Vraag via onderstaande contactformulier meer informatie aan of plan direct een proefrit en ervaar de nieuwe SUV van SEAT zelf. Benieuwd naar de prijs van de SEAT Tarraco in uw gewenste motorisering en opties? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.