Plan een proefrit met de nieuwe SEAT Arona

Bent u ook benieuwd naar de rijprestaties van de nieuwe SEAT Arona? Ervaar 'm nu als één van de eerste in Nederland zelf tijdens een proefrit.

SEAT Arona facelift

Compacte SUV met een compleet nieuw interieur

SEAT trapt de zomer af met de compleet vernieuwde Arona. De compacte SUV heeft nog strakkere looks en is voorzien van een gedigitaliseerd interieur met coole features. Dankzij de nieuwe opbouw is de Arona altijd zeer compleet en nu in drie eenvoudige stappen samen te stellen. De vernieuwde Arona is nu te bestellen vanaf € 22.300. Wij verwachten de vernieuwde Arona medio zomer bij ons in de showroom te kunnen presenteren.


Met een stevige update krijgt de SEAT Arona nu nóg meer karakter. De onderscheidend strakke looks komen in de vernieuwde versie van de compacte stads-SUV nog beter tot hun recht, zeker bij de nieuwe Xperience-uitvoering. Daarnaast heeft de Arona een nog luxer interieur, met alle voordelen van digitalisering en connectiviteit. Dankzij de geavanceerde assistentiesystemen hoort de nieuwe Arona tot de veiligste auto’s in zijn klasse. De nieuwe Arona wordt binnenkort bestelbaar en verwachten wij deze zomer in onze showroom te kunnen presenteren.

Nu in de showroom!

Zoals u kunt zien op de foto's is de vernieuwde SEAT Arona bij ons van de trailer gelost. U bent van harte welkom om de nieuwe Arona te bewonderen bij ons in de showroom van Ames Auto Casa in Dordrecht. U kunt ook direct een proefrit maken.

Plan een proefrit