Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.
Škoda Winteracties

Klaar voor het najaar

Škoda Winteracties

Met de winter in volle gang, maakt u uw Škoda gereed voor wintertemperaturen. Met de Škoda winteracties gaat u de winter goed en met voordeel tegemoet.

Plan uw werkplaatsafspraak

Wintercheck bij Ames

Zorgeloos op weg in de winter met de Škoda wintercheck. Het Škoda team van Ames staat voor u klaar. Voor slechts € 20,- controleren we uw Škoda op cruciale punten voor het seizoen. Tijdens de wintercheck controleren we onder andere de: 

  • Accu
  • Banden 
  • Remmen
  • Vloeistoffen
  • Verlichting 
  • en meer

 

Plan uw wintercheck

Škoda winteraccessoires

Het najaar tegemoet met voordeel op herfst- en winteraccessoires. Zo krijgt u onder andere 25% voordeel op kofferbakschalen, kofferbak matten en rubberen mattensets. Ook is er €90,- voordeel op originele dakkoffers en zijn alle basisdragers nu voor de prijs van €199.- verkrijgbaar.

Bekijk alle acties op de Škoda webshop via onderstaande button.

 

Bekijk winteraccessoires

 

Lichtmetalen Wintersets
Niet alleen veilig, maar ook stijlvol de weg op gaan? Dat kan met de wintersets van Škoda. Momenteel gelden scherpe acties op geselecteerde winterwielen en u ontvangt tot €300,- voordeel. 

Bekijk alle lichtmetalen wintersets op de Škoda webshop via onderstaande button.

 

Bekijk Winterset acties

 

Bandenwisselen 

Wanneer de buitentemperatuur onder de 7°C komt, dan is het aan te raden om uw zomerbanden te verwisselen voor winterbanden. In de winter krijgt u namelijk te maken met gladheid, sneeuw en kou. Daarom het is belangrijk dat uw banden bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Het rubber van winterbanden is elastischer bij lagere temperatuur. Hierdoor wordt de remweg verkort, waardoor u ook bij gladheid snel kunt afremmen.

In de video leggen we uit wat er komt kijken bij een bandenwissel en welke mogelijkheden er zijn.

Heeft u winterbanden bij opgeslagen in het Ames bandenhotel of slaat u zelf uw banden op? Bij Ames verwisselen we ze graag voor u.

 

Plan uw bandenwisselafspraak

Nieuwe winterbanden nodig?

Is de profieldiepte van uw winterbanden onder de 4 millimeter? Dan is uw grip en rijcomfort al aanzienlijk verminderd en adviseren we om uw winterbanden te laten vervangen. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button. 

Banden offerte

Plan direct uw bandenwissel
NL
KM