Ames video's | Audi e-tron

Instructievideo's Audi e-tron

Autojournalist Werner Budding is met onze Audi e-tron op pad geweest en vertelt u alles wat u moet weten voordat u gaat rijden met de een elektrische Audi. Naast bovenstaande algemene review behandelt Werner ook tal van specifieke onderwerpen rondom de Audi e-tron. Welke hulpsystemen bezit de auto? En waar moet ik op letten bij het besturen van een elektrische auto? Werner Budding geeft op zijn bekende wijze antwoord op al deze vragen.  

Bestuurders hulpsystemen

Audi e-Care

Actieradius maximaal benutten 

Er bestaat nog wel eens discussie over het verschil in de maximale actieradius en het daadwerkelijke rijbereik van een elektrische auto. Daarom hebben wij autojournalist Werner Budding gevraagd om een video te maken waarin hij uitlegt waardoor dit verschil ontstaat en geeft hij een aantal tips hoe u als bestuurder uw rijbereik kan vergroten.

ProDrive Academy

Wij zijn er trots op dat u gekozen heeft voor de Audi e-tron. Nu u zelf achter het stuur plaatsneemt kunt u de rijeigenschappen van deze vooruitstrevende Audi in de prakrijk ervaren. 

Bij een vooruitstrevende auto hoort ook een vooruitstrevende service. Daarom bieden wij u graag, als onderdeel van het uitgebreide Audi e-care servicepakket, een geheel vrijblijvende gebruikerstraining aan om optimaal te kunnen genieten van elektrisch rijden in uw Audi e-tron. 

In een dynamische rijtraining van ruim 1,5 uur rijdt u samen met een ervaren instructeur in uw eigen auto. Zo is de sessie toegespitst op uw persoonlijke situatie en leert u het maximale rendement uit de auto te halen met volledig behoud van uw rijplezier. De training vindt plaats bij en in de omgeving van Ames, op een datum naar wens en beschikbaarheid. 

Om de Audi e-tron gebruikerstraining in te plannen kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0320-745300 of audi@prodriveacademy.nl. Heeft u geen gelegenheid gehad om binnen vijf werkdagen na aflevering een afspraak te maken? Dan neemt ons trainingsbureau graag contact met u op voor het maken van een afspraak. Wij wensen u vele fantastische kilometers in uw Audi e-tron.

Download voucher