Winnaars Innovatiedag nemen nieuwe fiets in ontvangst


Tijdens de Innovatiedag heeft iedereen die aanwezig was de kans gekregen om een nieuwe Gazelle fiets te winnen. Afgelopen zaterdag hebben de vijf winnaars hun nieuwe fiets opgehaald.

Ames Autobedrijf bestaat dit jaar 70 jaar. Om dit te vieren werd er op 1 juli een Innovatiedag georganiseerd. Tijdens deze Innovatiedag kreeg jong en oud de kans om kennis te maken met de meest geavanceerde innovaties door deze zelf uit te proberen. Zo kon men de gemakken ervaren van onder meer Trailer Assist, Park Assist en Emergency Braking. De jongste liefhebbers konden op deze Innovatiedag hun eigen spaarpot kleien en racen in een race simulator.

Tijdens deze Innovatiedag maakte alle deelnemers kans om één van de vijf Gazelle DutyNL R3 te winnen. Drie van deze stevige en trendy stadsfietsen ter waarde van maar liefst €549,- werden verloot. Zo werd er een fiets verloot onder de bezoekers die op 1 juli een auto hebben aangeschaft. Er werd een fiets verloot onder de volgers op instagram en de derde fiets werd verloot onder de bezoekers die de Ames vragenlijst op 1 juli juist in hebben gevuld. De overige twee fietsen kon men winnen door de snelste tijd neer te zetten in de race simulator of door de snelste tijd neer te zetten met het wisselen van een autoband.

Op zaterdag 2 september zijn de fietsen in ontvangst genomen door de 5 winnaars. Zij werden om 10.00 uur in de showroom ontvangen met koffie en gebak. Namens Ames willen wij de winnaars van harte feliciteren en wensen wij hen veel veilige kilometers op de nieuwe fietsen.

 • Klantenservice

  Heeft u een vraag of opmerking? Wij helpen u graag verder.

  Tel: 078 - 6143322

  Stuur ons een e-mail Werkplaatsafspraak maken Zoek een vestiging
 • Black Friday

  Black Friday Vrijdag 24 en zaterdag 25 november profiteert u tijdens Black Friday van unieke hoge kortingen op speciale voorraadmodellen van alle Ames merken, dus ook op enkele Volkswagens. Houd deze pagina goed in de gaten, meer informatieve over concrete Black Friday aanbiedingen vindt u hier. Bekijk deze aktie
 • Volkswagen Golf Sportvan actie

  Volkswagen Golf Sportvan actie Ames Sales Outlet biedt samen met Ames Occasioncentrum diverse jong gebruikte Volkswagen Golf Sportsvan uitvoeringen aan tegen scherpe actietarieven. Alle actiemodellen zijn voorzien van het Beter dan Nieuw label, dit label geeft u zeven zekerheden bij het kopen van een jong gebruikte auto. We hebben een beperkte voorraad dus wees er snel bij, want op=op. Bekijk deze aktie
Cookies | Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap | Copyright © 2017 Ames Autobedrijf