VW Polo en SEAT Leon ST

Beide modellen tijdelijk voor € 13.995,-

Ames Occasioncentrum kan tijdelijk de Volkswagen Polo 5-deurs Bluemotion en de SEAT Leon ST van slechts enkele jaren oud in meerdere kleuren leveren vanaf € 13.995,-. Wees er snel bij want we hebben per model inmiddels nog maar 20 stuks op voorraad en op=op!

Volkswagen polo ames

Volkswagen Polo Bluemotion

 

- Vanaf € 13.995,-

- Bouwjaar 2015

- 14% bijtelling

- Vanaf 55.000 km 

- 5-deurs uitvoering

Bekijk hier

 Interrese? WhatsApp ons!
06-12744540

SEAT Leon ST

 

- Vanaf € 13.995,-

- Bouwjaar 2014

- 14% bijtelling

- Vanaf 70.000 km 

- Stationwagen 5-deurs

Bekijk hier


Autoblog video's
Wouter Karssen, oprichter en vlogger van Autoblog.nl heeft in onze occasions gereden. Bekijk hieronder de video waar hij in de VW Polo van het Ames Occasioncentrum rijdt.   

 

Bekijk hieronder de video waar Wouter in de SEAT Leon ST van het Ames Occasioncentrum rijdt. 

 

Ideale lesauto
Rijschoolhouders opgelet! Deze SEAT Leon ST en Volkswagen Polo zijn dankzij hun uitgebreide features (navigatie, parkeersensoren etc.) en dieselmotor uitstekend geschikt als lesauto. In het tarief van €13.995,- is tevens gratis inbouw dubbele bediening mogelijk.

Rijk uitgerust
Deze modellen zijn niet alleen jong gebruikt, maar ook nog eens voorzien van moderne functies die het autorijden nog comfortabel maken. Zo zijn zowel de SEAT Leon ST als de VW Polo Bluemotion ingebouwd met o.a. elektrische verstelbare ramen, cruise control, navigatie, airconditioning en telefonie-aansluiting.Contact aanvragen


Cookies | Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap | Copyright © 2017 Ames Autobedrijf