Wederom prettige samenwerking tussen Ames en McDonalds


Afgelopen week nam Arlec Delgorge - eigenaar van vier McDonald’s vestigingen in de regio - een gloednieuwe Volkswagen Caddy van Ames Ridderkerk in ontvangst. Met de overhandiging van de sleutels uit handen van Bram Korteweg van Ames Autobedrijf werd de prettige samenwerking tussen McDonald’s en Ames nog eens onderstreept.

De Volkswagen Caddy zal worden ingezet voor de medewerker van de technische dienst. Arlec Delgorge: 'Naast de twee vestigingen in Ridderkerk en Rotterdam hebben wij onlangs de vestigingen in Dordrecht centrum en Noord overgenomen. Vanwege deze uitbreiding zijn de werkzaamheden voor de technische dienst ook toegenomen en daar hoort een nieuwe auto bij. Omdat wij al jaren naar volle tevredenheid zakendoen met Ames Ridderkerk was de keuze voor een Volkswagen van Ames snel gemaakt.'

Bram Korteweg kan de fijne samenwerking alleen maar beamen. 'Sinds de opening van McDonald’s in Ridderkerk in 2004 zijn wij nagenoeg buren en is Arlec Delgorge klant bij ons. In combinatie met zusteronderneming AA Lease hebben wij al verschillende auto’s mogen leveren.' Korteweg vertelt dat Delgorge een loyale en betrokken ondernemer is. Het is dan ook niet voor niets dat hij vorig jaar is uitgeroepen tot franchisenemer van het jaar.

Delgorge geeft aan deze eigenschappen ook terug te vinden bij de medewerkers van Ames. “Vanwege de prima service zijn wij al jaren klant bij Ames. Ik hoef maar binnen te lopen en alles wordt geregeld. Ook voor de Volkswagen Caddy hebben ze alles verzorgd: van de betimmering tot aan de bestickering. De Caddy is zo ingericht dat onze onderhoudsmonteur zijn werkzaamheden met zorg kan uitvoeren.”

 

Cookies | Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap | Copyright © 2017 Ames Autobedrijf