Volkswagen Arteon

Nieuwe vierdeurs fastback

arteon lifestylearteon goud achterkantarteon klep goud

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Volkswagen Arteon maakt grote indruk, zowel door zijn revolutionaire en expressieve design als de praktische veelzijdigheid. De naam is samengesteld uit de woorden ‘Art’ dat staat voor de “harmonieuze lijnen en emotionaliteit” en ‘eon’ voor zijn status. 

De sponningloze ramen van de portieren zijn een typerend stijlelement van een grand-tourer, terwijl de vanuit de dakrand scharnierende en wijd openende achterklep gemakkelijk toegang verschaft tot een riante bagageruimte. Met de Arteon introduceert Volkswagen een expressieve nieuwe familie-look voor het merk. Bijvoorbeeld de lamellen in de grille, die doorlopen in de LED-balken van de koplampen. 

Topscore van vijf Euro NCAP sterren voor Volkswagen Arteon

Volkswagen heeft met de Arteon een uitstekend resultaat behaald tijdens de Euro NCAP botsproeven. Het model kreeg de maximale score van vijf sterren toegekend. Euro NCAP prees met name de inzittendenbescherming voor volwassenen en kinderen. Bovendien oogstte de Arteon grote waardering voor het grote aantal rijassistentiesystemen dat deel uitmaakt van de riante standaarduitrusting en noteerde hij indrukwekkende resultaten op het gebied van voetgangersbescherming.

De Arteon is leverbaar vanaf € 39.990,-.


Nu in de showroom bij Ames Volkswagen.
De Volkswagen Arteon is in zijn volle glorie bij Ames Volkswagen te bewonderen.

 

 

Introductie Volkswagen Arteon

Ames had het privilege om de Volkswagen Arteon als eerste dealer in Nederland te onthullen. Zie hieronder een video over deze prachtige dag.Vraag gratis meer info aan!


Cookies | Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap | Copyright © 2017 Ames Autobedrijf