Wereldpremiè T-Roc R in Genève

Volkswagen presenteert in Genève met de T-Roc R een nieuw, ultrasportief topmodel voor de T-Roc crossover-serie. Deze krachtige T-Roc R overtuigt niet alleen met scherpe prestaties, maar ook met indrukwekkende R-looks.

Legendarisch

De T-Roc R wordt ontwikkeld door Volkswagen R, een 100 procent dochter van Volkswagen AG. De letter R in de T-Roc R-naam staat voor Racing, waarmee hij in de voetsporen treedt van legendarische voorgangers als bijvoorbeeld de Golf R32, het allereerste R-model.

Genève

De T-Roc R wordt gepresenteerd op de autosalon in Genève op 7 maart. Het evenement zal voor de 114e keer plaatsvinden en kende al veel belangrijke wereldprimeurs.

Lees ook

Volkswagen introduceert elektrische Buggy do, 07 februari
Volkswagen brengt een legende weer tot leven. Begin maart onthult het merk op de internationale autoshow van Genève zijn eerste volledig elektrische buggy. Hij staat op het modulaire MEB-platform (Modularer Elektrobaukasten) en grijpt met zijn design terug op de populaire Amerikaanse woestijnbuggy’s uit de jaren zestig en zeventig.
Veranderingen voor zakelijk rijden in 2019 do, 14 februari
Bijtelling, milieu-investeringsaftrek, bpm, motorrijtuigenbelasting en btw. Wie de belastingen rondom mobiliteit een beetje wil volgen, heeft er een hele klus aan. Reden om de 10 meest gestelde vragen op een rijtje te zetten. Met het antwoord uiteraard.