Ames steunt Stichting Make a Memory met een Volkswagen up!

Stichting Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) t/m 17 jaar. De stichting heeft een landelijk netwerk van 140 fotografen. De foto’s worden thuis of in het ziekenhuis gemaakt. Er zijn voor ouders geen kosten aan verbonden, alle onkosten worden gedragen door sponsoren. Het ontvangen van deze tastbare herinnering helpt daadwerkelijk bij de verwerking van het grote verlies. Het officieel erkennen BRP is ook een belangrijke stap.

 

Ames Autobedrijf is een maatschappelijk betrokken onderneming en ondersteunt dit initiatief door een Volkswagen up! ter beschikking te stellen zodat Make a Memory door het gehele land mobiel is. Reinier de Koning overhandigde onlangs de sleutels aan de oprichter van de stichting, Rian van Schaik.

make a memory

Lees ook

City Swim Dordrecht 2018 wo, 05 september
Het bedrijfsteam van Ames heeft meegezwommen met de City Swim Dordrecht en heeft hierbij veel geld opgehaald voor de strijd tegen kanker.
Amega doneert 10 pc’s aan stichting Drechtsom vr, 22 februari
Stichting Drechtsom heeft tien computers gekregen van de Amega Groep zodat zij mee kunnen met de digitalisering in het onderwijs. Tegenwoordig worden boeken immers steeds vaker vervangen in het onderwijs door portals en online boeken. De computers zullen ingezet worden in het buurthuis om huiswerkbegeleiding te bieden voor de kinderen. Wij wensen Stichting Drechtsom het allerbeste toe in hun werk.