Scholieren Stedelijk Dalton Lyceum Vakcollege aan de slag met de SKODA CITIGOe iV

Vier scholieren van het Stedelijk Dalton Lyceum Vakcollege hebben voor een schoolopdracht een reclamespotje gemaakt voor de SKODA CITIGOe iV. De leerlingen hadden de opdracht vanuit school om een reclamespotje te maken voor een duurzaam product. Uit hun onderzoek bleek dat de elektrische CITIGO de goedkoopste elektrische auto is en zijn zij op eigen initiatief in contact gekomen met Ames SKODA Centrum. Wij bedanken de leerlingen voor hun interesse en kijken uit naar het resultaat.

Over de SKODA CITIGOe iV

De CITIGOe iV is de eerste volledig elektrisch stadsauto van SKODA. Het compacte model met plaats voor vier heeft een elektromotor met een vermogen van 61 kW en kent een actieradius van 265 kilometer volgens de WLTP-norm. De elektrische CITIGO staat sinds kort bij ons in de showroom en is verkrijgbaar vanaf € 23.290 of € 279 p.m. via Private Lease.

Bekijk de SKODA CITIGOe iV

Lees ook

Week van de Techniek bij Ames Autobedrijf ma, 11 december
Vanwege het 70-jarig bestaan van Ames Autobedrijf organiseren wij de “week van de techniek”. Bij onze vestiging in Zwijndrecht komen deze week veel scholen langs uit de regio (VMBO, HAVO en MBO) die een kijkje bij ons in de keuken nemen. Zo willen we de leerlingen meer laten zien over autotechniek, schadeherstel, maar ook houtbewerking en bedrijfswageninrichting. We geven de belangstellenden een interessante rondleiding door onze bedrijven in Zwijndrecht (Ames Autobedrijf, Schadenet Ames, Service Only, PSB Bedrijfswageninrichting) en hebben hier ook leuke workshops en presentaties in verwerkt. Inmiddels hebben zich 104 jongeren aangemeld en hebben we deze verdeeld over 13 groepen zodat we iedereen goed aandacht kunnen geven.
SKODA’s eerste elektrische SUV: SKODA ENYAQ wo, 12 februari
SKODA ENYAQ: dat wordt de naam van SKODA’s eerste elektrische SUV op basis van de Modular Electrification Toolkit (MEB-platform) van de Volkswagen Groep. Met deze volledig elektrisch aangedreven SUV introduceert ŠKODA een nieuwe naam waarvan de letter ‘E’ verwijst naar e-mobility en de ‘Q’ de verwantschap met SKODA’s succesvolle SUV-serie onderschrijft.