Ames Audi Centrum decor van tweede Maatschappelijke Beursvloer in Dordrecht

Maandagavond 12 november was Ames Audi Centrum het decor van de tweede Beursvloer in Dordrecht. Meer dan 200 deelnemers van maatschappelijk betrokken organisaties en Dordtse bedrijven deden hieraan mee. De avond werd geopend door burgemeester van Dordrecht Wouter Kolff.

 

In 2017 waren er 133 matches, in 2018 waren dit er bijna 250.

Deelnemers uit allerlei branches ontmoetten elkaar met de insteek om te onderzoeken of zij wat voor elkaar kunnen betekenen. Wanneer dit lukt ontstaat er een zogeheten ''match''. In totaal zijn er bijna 250 matches ontstaan waaruit hopelijk veel goeds komt ten behoeve van lokale samenleving. 

Lees ook

Ames Audi Centrum decor van Beursvloer Dordrecht ma, 04 december
Maandagavond 13 november was het Ames Audi Centrum het decor van de eerste Beursvloer in Dordrecht. Meer dan 150 deelnemers van maatschappelijk betrokken organisaties en Dordtse bedrijven deden hieraan mee. De avond werd geopend door burgemeester van Dordrecht Wouter Kolff. ''De maatschappelijke Beursvloer is een evenement waarbij maatschappelijke behoeftes worden verhandeld. Het gaat om vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin.''
Amegazine oktober 2018 ma, 15 oktober
Woensdag 17 oktober wordt de nieuwste Amegazine krant uitgegeven. Hier vindt u digitaal de nieuwste editie van het Amegazine met een oplage van 180.000 in de regio Dordrecht. Het thema van deze editie van het Amegazine is ''De Toekomst'' waarin u o.a. alles leest over aankomende elektrische auto's van onze merken.