NL
078 - 6143322
APK bij Ames

Vakkundig en snel

APK bij Ames

Uw Algemene Periodieke Keuring (APK) vakkundig en snel laten uitvoeren? Ames is een erkende dealer en specialist op het gebied van onderhoud. Tijdens een APK door Ames wordt uw auto gecontroleerd op alle landelijke APK eisen volgens RDW. Wij voeren APK uit voor alle modellen. 

De APK 75 actie is helaas verlopen

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Een APK is een verplichte controle voor alle Nederlandse auto’s. U ontvangt automatisch een bericht van de RDW wanneer uw Volkswagen gekeurd moet worden. Door middel van een APK weet u zeker dat het veilig is om met uw auto deel te nemen aan het verkeer. Een auto zonder geldige APK, mag niet deel nemen aan het openbare verkeer. Wanneer u dit toch doet, riskeert u een boete. Zorg er daarom voor dat u tijdig een Volkswagen of Volkswagen Bedrijfswagens APK laat uitvoeren zodat u weer veilig de weg op kunt!

 

APK Actie

Dit jaar is het feest bij Ames Volkswagen. Volkswagen bestaat namelijk 75 jaar. Daarmee luiden we een feestelijke periode in met diverse acties. Ames heeft namelijk 75 jaar geleden óók het dealercontract ondertekend. Dat betekent dubbel feest.

Bij Volkswagen hebben we daarom de volgende actie. Bij een Volkswagen of Volkswagen Bedrijfswagens APK vanaf september 2022, ontvangt u namelijk GRATIS 500 gr Bulli pasta.

 

Plan direct uw APK

Kosten APK

Wij voeren uw APK voordelig uit volgens landelijke prijzen. Deze kosten zijn inclusief een emissietest via het EOBD-uitleessysteem, roetmeting/viergastest en btw. 

  • APK:  €30,- 
  • APK bij grote onderhoudsbeurt: Gratis (excl. afmeldkosten)

 
Wanneer wij tijdens de APK één of meer vervolgacties constateren, dan nemen wij altijd eerst contact met u op voordat we de reparatie uitvoeren. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Ames APK

Controlepunten APK

Verkeersveiligheid Documentatie
 Remmen
 Kilometerstand
 Wielophanging
 Voertuigbewijs
 Schokdempers
 Chassisnummer
 Banden
 Gebruikte brandstof
 Stuurinrichting
 
 Verlichting Milieuvriendelijkheid
 Gordels
 Uitstoot van uitlaatgassen
 Airbags
 
 Ruitenwissers
 
 Carrosserie
 

In de volgende video wordt uitgelegd wat er wordt gecontroleerd bij een APK.

APK bij Ames

Wanneer u kiest voor een APK door Ames dan kiest u voor een erkende dealer. Onze specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor een APK keuring aan uw auto.

 Originele Volkswagen (Bedrijfswagens) onderdelen

 Vervangend vervoer

 4 jaar garantie

 Opgeleid personeel

 Gratis pechhulp in Europa

 

 Plan direct uw APK afspraak