NL
078 614 33 22

Onderhoud bij Ames

Onderhoud nodig aan uw auto? Onderhoud is belangrijk, omdat het de levensduur van uw auto verlengt en zorgt voor een hogere restwaarde. Bovendien kunt u door onderhoud vertrouwen op uw auto en is de kans op pech onderweg een stuk kleiner. Daarnaast voorkomt regelmatig onderhoud aan uw auto dat u onverwacht voor hoge kosten komt te staan.

Ames is een erkende dealer en garage. Wij bieden onder andere een kleine onderhoudsbeurt, grote onderhoudsbeurt en schadeherstel aan. U kunt gemakkelijk en snel een afspraak inplannen via onze online planner. 

Plan direct uw afspraak

NL

Long Life service 

Long Life service zorgt ervoor dat u het maximale uit uw auto haalt en de maximale waarde behoudt.  Long Life onderhoud is variabel. Wanneer uw autoLong Life onderhoud nodig heeft, is afhankelijk van het model, het bouwjaar en het aantal kilometers. De service indicator van uw auto geeft aan wanneer het onderhoud precies nodig is. Tijdens de Long Life onderhoudsbeurt voeren wij de volgende handelingen uit:

 Uitlezen van uw auto, om alle regelapparaten en storingen te signaleren

 Uitvoeren van updates vanuit de fabrikant (bijv. motormanagementsysteem)

 Vervangen van motorolie en het oliefilter. We gebruiken hiervoor Long Life olie (gaat mee tot wel 2 jaar of 30.000 kilometer).

 Controleren en bijvullen van diverse vloeistoffen

 Controle van de dikte van de remschijven en remblokken

 Controle van de verlichting

 Controle van de banden en bandenspanning

 Kalibreren van het bandenspanningscontrolesysteem

 Accutest

 Motormanagement test

 Controle van de aandrijving, assen en versnellingsbak

 Carrosserie inspectie

Alle handelingen

 

Plan Long Life onderhoudsbeurt

Kleine onderhoudsbeurt

Om uw auto in topconditie te houden, is van het belang dat u regelmatig onderhoud laat uitvoeren. Een kleine beurt moet ieder jaar of na maximaal 15.000 kilometer worden uitgevoerd. De kleine beurt is een controleafspraak waarbij alle belangrijke onderdelen van uw auto worden gecheckt. Hierbij voeren we de volgende handelingen uit: 

vinkje Vervangen van motorolie en het oliefilter

vinkje Controle van de remschijven en remblokken op dikte

vinkje Bijvullen van vloeistoffen, indien nodig.

Plan uw onderhoudsbeurt

Ames grote onderhoudsbeurt 

Een grote beurt is, zoals de naam al zegt, een uitgebreide inspectie van uw auto of bedrijfswagen volgens fabrieksvoorschrift. De eerste grote beurt van uw auto vindt na maximaal 2 jaar of na 30.000 kilometer plaats. Na een grote beurt weet u precies wat de staat van uw auto is en kunt u met vertrouwen de weg op. Tijdens een grote beurt voeren wij de volgende handelingen uit:

vinkje Uitgebreide inspectie volgens fabrieksvoorschrift

vinkje Vervangen van de motorolie en het oliefilter

vinkje Controle van de dikte van de remschijven en remblokken

vinkje Controle en bijvullen van diverse vloeistoffen

vinkje Signaleren van storingen door de auto uit te lezen

 

Plan uw grote onderhoudsbeurt

Ames onderhoudsprijzen

De kosten van het onderhoud aan uw auto hangen af van het soort onderhoud dat u wilt laten uitvoeren aan uw auto en het model. De prijzen die wij hanteren voor onderhoud zijn de landelijke prijzen van Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA. Wanneer het onderhoud meer omvat dan van te voren gedacht, dan zullen we dit altijd met u afstemmen. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan.

Onderhoud bij Ames

Wanneer u kiest voor onderhoud door Ames dan kiest u voor een erkende dealer. Onze specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor onderhoud, APK of schadeherstel aan uw auto.

vinkje Originele Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA onderdelen

vinkje Vervangend vervoer

vinkje 4 jaar garantie

vinkje Opgeleid personeel

vinkje Gratis pechhulp in Europa

 

Plan uw onderhoudsbeurt