NL
078 - 6143322

De slimme verbinding met uw Volkswagen ID.

Met We Connect start.

Rijdt u een model uit de ID. familie? Dan gaat u voortaan niet alleen volledig elektrisch de weg op, maar bent u met We Connect Start ook volledig online. Met de online diensten van We Connect Start haalt u ook digitale assistenten de auto binnen die u actuele informatie geven over het laden van de auto of de verkeerssituatie. Ook bedient u bepaalde functies op afstand via uw smartphone.

Verkeersinformatie_Ames

Vekeersinformatie

Blijf het verkeer voor

Vanaf nu manoeuvreert u ongestoord door het verkeer want uw Volkswagen ID. denkt met u mee. Uw navigatiesysteem heeft realtime toegang tot verkeersinformatie, herkent ongevallen, wegwerkzaamheden of andere verkeersverstoringen en stelt u altijd de optimale route voor. Zo bespaart u tijd en bent u ontspannen onderweg.

Laden 

Altijd klaar voor vertrek

Wilt u de resterende actieradius van uw ID. checken? Via uw smartphone heeft u in de We Connect ID. app altijd zicht op de laadstatus en resterende actieradius van de accu en kunt u zien of de laadkabel is aangesloten. Zo ja, dan kunt u een laadsessie vanaf de bank starten of beëindigen.
Klimatisering_Ames

Klimatisering

Volledig op u ingesteld

Is het buiten snikheet of ijskoud? Met de app stelt u heel eenvoudig een aangename temperatuur in de ID. in. U kunt op uw smartphone de airconditioning aan- of uitzetten en de gewenste temperatuur instellen. Extra comfortabel: de stoelverwarming kunt u ook al voor de rit instellen. Voor direct een comfortabel gevoel zodra u instapt.

Laadstations

Volledig verbonden met laadstations

We Connect Start zorgt voor verbinding. Is de accu van uw ID. bijna leeg? Dan gaat de app automatisch op zoek naar laadstations in de buurt en geeft de prijzen, openingstijden, bezette laadstations en het stekkertype weer. De routebeschrijving naar het geselecteerde station kan vervolgens worden aangegeven. Makkelijker bestaat niet.

Kaartupdates

Altijd een goede kaart voor in het verkeer

In de modellen van de ID. familie worden de navigatiekaarten automatisch bijgewerkt naar de nieuwste versie. Wanneer de auto online is, werkt het infotainmentsysteem het kaartmateriaal namelijk rechtstreeks in de auto bij en installeert het systeem het materiaal.

Verbonden met de We Connect ID. app

Download de comfortupdate voor de ID. familie: De We Connect ID. app is de toegang tot uw ID. en alles wat u nodig heeft. De app verandert uw smartphone namelijk in een afstandsbediening waarmee u meerdere nuttige wagenfuncties kunt bedienen. Zo heeft u altijd zicht op uw ID., ook als u even niet in de auto zit.

Eenvoudig registreren en starten maar

Hoe u We Connect Start in een paar stappen activeert en onze digitale diensten in de auto en op de smartphone gebruikt, kunt u hieronder zien.

Heeft u vragen over We Connect start?