NL
0786143322

Volkswagen garantie

Optimale zekerheid.

Maak een werkplaatsafspraak 

Volkswagen biedt verschillende garanties aan om ervoor te zorgen dat uw Volkswagen nog heel lang in topconditie blijft. Op iedere nieuwe Volkswagen ontvangt u standaard een uitgebreide fabrieksgarantie voor 2 jaar zonder enige kilometerbeperking. Ook geeft Volkswagen 3 jaar garantie op de lak en 12 jaar lang garantie tegen doorroesten van binnenuit.

 

Volkswagen extra garantie

Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor extra garantiemogelijkheden. Met Volkswagen Extra Garantie bent u extra verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten. U kunt rekenen op een snelle, vakkundige reparatie bij Ames Autobedrijf zonder hoge facturen achteraf. De Extra Garantie biedt een uitgebreide dekking die aansluit op de Volkswagen fabrieksgarantie.

 

Mobiliteitsservice

Altijd mobiel. Wat er ook gebeurt.

 

Gedurende de fabrieksgarantie heeft u recht op gratis mobiliteitsservice van Volkswagen. De enige voorwaarde is dat u uw Volkswagen bij ons laat onderhouden. Zo bent u na een grote onderhoudsbeurt altijd verzekerd van onze mobiliteitsgarantie inclusief pechhulp.

 

Is het niet mogelijk om het probleem ter plekke te verhelpen, dan zorgen wij dat uw auto naar het dichtstbijzijnde Volkswagendealer wordt gebracht. Samen met u kijken we wat in uw geval de beste oplossing is. U kunt daarbij denken aan vervangend vervoer of misschien een hotelovernachting. Deze kosten worden door ons vergoed en hoeft u niet eerst voor te schieten. Een reparatie bij de dealer valt niet onder de Mobiliteitsservice, maar wellicht wel onder de fabrieksgarantie of Verlengde Garantie. Ook pech door eigen toedoen of oorzaken van buitenaf vallen niet onder de mobiliteitsgarantie. Uiteraard kunt u dan wel een beroep doen op onze hulpverlening, alleen zijn de kosten dan voor eigen rekening of voor uw verzekering.
NL