NL
0786143322

Volkswagen garantie

Optimale zekerheid.

Volkswagen biedt verschillende garanties aan om ervoor te zorgen dat uw Volkswagen nog heel lang in topconditie blijft. Ook geeft Volkswagen 3 jaar garantie op de lak en 12 jaar lang garantie tegen doorroesten van binnenuit.

Standaard 4 jaar garantie

Op nieuwe Volkswagens vanaf modeljaar 2021 krijgt u standaard 4 jaar garantie. Deze bestaat uit 2 jaar Volkswagen fabrieksgarantie aangevuld met 2 jaar extra garantie. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte reparatiekosten en kunt u onbezorgd genieten van uw Volkswagen. Hierbij is het wel van belang dat uw Volkswagen volgens fabrieksvoorschrift onderhouden wordt. In dat geval ontvangt u ook gratis pechhulp in Nederland en heel Europa.

 

Elektrische modellen

De elektrische modellen en Volkswagens tot modeljaar 2021 zijn uitgesloten van de 2 jaar extra garantie en krijgen standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Elektrische modellen zijn wel voorzien van standaard 6 jaar onderhoud.

3 jaar lakgarantie

Een nieuwe Volkswagen ontvangt standaard 3 jaar lakgarantie. Dit betekent dat als er lakproblemen optreden door materiaal- of fabricagefouten, wij deze problemen kosteloos zullen verhelpen. Ames Schadenet is een gerenommeerd schadeherstelbedrijf dat uw auto herstelt volgens fabrieksvoorschriften. Zo blijft uw Volkswagen een echte Volkswagen.

8 jaar garantie op hoogvoltaccu

Op elke hoogvoltaccu in nieuwe elektrische en hybride Volkswagens zit garantie tot 8 jaar of maximaal 160.000 kilometer. Voor reparaties, problemen of vragen kunt u het beste naar werkplaats gaan. Onze speciaal opgeleide technici zijn gekwalificeerd om aan hoogvoltaccu's te mogen werken. Zo bent u verzekerd van het beste onderhoud en worden onnodige storingen voorkomen.

12 jaar carrosseriegarantie

De carrosserie van onze modellen is volledig verzinkt of geconstrueerd uit hoogwaardige staalsoorten, die het koetswerk meer dan robuust maken. Daarom ontvang je 12 jaar garantie tegen doorroesten van binnenuit, zonder kilometerbeperking.

2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden

Ben je voor onderhoud of een reparatie bij ons langs geweest? Dan ontvangt u 2 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en de vervangen onderdelen.

Maak een werkplaatsafspraak 

NL

Volkswagen extra garantie
Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor extra garantiemogelijkheden. Met Volkswagen Extra Garantie bent u extra verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten. U kunt rekenen op een snelle, vakkundige reparatie bij Ames Autobedrijf zonder hoge facturen achteraf. De Extra Garantie biedt een uitgebreide dekking die aansluit op de Volkswagen fabrieksgarantie.


Mobiliteitsservice
Altijd mobiel. Wat er ook gebeurt. Gedurende de fabrieksgarantie heeft u recht op gratis mobiliteitsservice van Volkswagen. De enige voorwaarde is dat u uw Volkswagen bij ons laat onderhouden. Zo bent u na een grote onderhoudsbeurt altijd verzekerd van onze mobiliteitsgarantie inclusief pechhulp.

Is het niet mogelijk om het probleem ter plekke te verhelpen, dan zorgen wij dat uw auto naar het dichtstbijzijnde Volkswagendealer wordt gebracht. Samen met u kijken we wat in uw geval de beste oplossing is. U kunt daarbij denken aan vervangend vervoer of misschien een hotelovernachting. Deze kosten worden door ons vergoed en hoeft u niet eerst voor te schieten. Een reparatie bij de dealer valt niet onder de Mobiliteitsservice, maar wellicht wel onder de fabrieksgarantie of Verlengde Garantie. Ook pech door eigen toedoen of oorzaken van buitenaf vallen niet onder de mobiliteitsgarantie. Uiteraard kunt u dan wel een beroep doen op onze hulpverlening, alleen zijn de kosten dan voor eigen rekening of voor uw verzekering.