Wij zijn gesloten op Tweede Paasdag

Jaarlijks organiseren wij op Tweede Paasdag met veel plezier een autoshow waarbij wij veel mensen in onze showrooms mogen verwelkomen. Gezien de huidige ontwikkelingen inzake het coronavirus is het op dit moment niet verantwoord om op deze dag meerdere klanten samen te brengen in onze showrooms. Daarom zullen alle vestigingen van Ames Autobedrijf op Tweede Paasdag gesloten zijn. Alvast bedankt voor uw begrip.

Ook op afstand bereikbaar

Wij begrijpen dat u wellicht liever zelf ook thuisblijft in deze bijzondere tijd, natuurlijk zijn wij u ook nu graag van dienst! Onderstaand overzicht laat zien dat wij zowel online als telefonisch extra goed bereikbaar zijn. Komt u buiten Pasen liever fysiek langs? Al onze vestigingen hebben diverse voorzorgsmaatregelen genomen.

Lees ook

Wat doen als uw auto langdurig stil staat? vr, 27 maart
Nu veel Nederlanders noodgedwongen thuiswerken en er nauwelijks meer op uit trekken, staat de auto dagenlang, misschien zelfs wekenlang stil. Weg zijn de files. Goed voor het milieu en voor de portemonnee. Maar kan die auto het wel hebben?
Autorijden tijdens het coronavirus: tips van ons wo, 25 maart
De hele wereld is in de ban van het coronavirus. Ongetwijfeld heb je meegekregen dat het advies is om zoveel mogelijk thuis te blijven. Maar dat kan natuurlijk niet altijd, soms móet je ergens naartoe met de auto. Wij hebben tips hoe dit zo hygiënisch mogelijk kan.