Ames Wintersport acties

 

Het wintersportseizoen is in aantocht dus dat betekent dat u uw Volkswagen volledig winterklaar wilt maken indien u van plan bent om op wintersportvakantie te gaan. Wij hebben diverse winteraccessoires extra scherp geprijsd. Alle gecommuniceerde tarieven zijn inclusief BTW.

Maak uw keuze

Sneeuwkettingen

Sneeuwkettingen zijn bedoeld als hulpmiddel om op besneeuwde (berg-)wegen te kunnen rijden, met beperkte snelheid en voor een kort stukje. In veel wintersportlanden is het verplicht om sneeuwkettingen bij u te hebben. De beschikbare maten zijn 15 t/m 18 inch. Informeer naar de mogelijkheden.

Vanaf € 24,95

 

Bestel hier

volkswagen sneeuwkettingen

Winterverzorgingspakket

Ga goed voorbereid de winter in met het 4-delig winterpakket. Dit pakket is onmisbaar in uw auto!

Inhoud:

- 1x liter ruiten antivries 
- 1x de-icer spuitbus
- 1x ijskrabber
- 1x anticondensdoek

Voor € 9,95

Bestel hier

Dakdragers

Als u een fiets, dakkoffer of ski's op het dak wilt vervoeren, heeft u dakdragers nodig. Deze dakdragers kunnen eenvoudig op het dak van uw auto gemonteerd worden.

Voor € 199,-

 

Bestel hier

dakkoffer volkswagen

Dakkoffer

Met deze bagagebox hoeft u niks meer thuis te laten. De dakkoffer heeft een aangepast design voor nog efficiënter ruimtegebruik. De bagagebox beschikt over een gemakkelijk montage-systeem voor een eenvoudige en veilige bevestiging op uw allesdragers. De koffer is voorzien van twee sloten, zodat uw bagage altijd veilig is. De matzwarte kleur geeft de bagagebox een extra stijlvolle uitstraling bovenop uw auto. De inhoud van de bagagebox bedraagt 340 liter.

Voor € 199,-

 

Bestel hier

Ames Wintersportpakket

Wilt u alle bovenstaande winteraccessoires afnemen? De prijs voor het gehele Ames Wintersportpakket bedraagt € 432,90. Wij kijken er naar uit om u binnenkort te mogen ontvangen bij één van onze vestigingen. Geef via onderstaand contactformulier uw wensen door. Onze medewerkers staan voor u klaar om deze wintersportaccessoires voor u te bestellen.

Interesse in onze Ames Wintersportacties?

Geef via onderstaand formulier uw wensen door zodat onze medewerkers de accessoires alvast kunnen bestellen. Wij laten het u spoedig weten wanneer u de bestelde accessoires kunt ophalen.