Volkswagen Edition modellen: Rijk uitgerust, voor een sportieve prijs

 

De Volkswagen Edition actiemodellen zijn uitgerust met de meest gekozen opties door onze klanten in het afgelopen jaar. De Edition uitvoeringen zijn standaard onder andere voorzien van Adaptive Cruise Control, luxe verwarmbare stoelen en het Executive pakket (inclusief o.a. navigatie, diefstalalarm en Apple Carplay). De Edition R heeft daarnaast een extra sportief R-Line design. Uw voordeel loopt op tot wel € 4.250 en on-top-off profiteert u ook nog van een aantrekkelijke inruilpremie. Zo rijdt u een zeer rijk uitgeruste auto tegen een zeer sportieve prijs.

 

Wat is het verschil tussen Edition en Edition R?


Edition.

Een zeer rijke uitrusting tegen een sportieve prijs? Dan zijn de Edition modellen van Volkswagen zeker wat voor u. Standaard met onder andere Adaptive Cruise Control, luxe verwarmbare stoelen en het Executive pakket (inclusief o.a. navigatie, diefstalalarm en Apple Carplay).


Edition R.

De Edition R is daarbovenop ook uitgerust met het R-Line exterieurpakket dat de auto een extra sportieve en luxe uitstraling geeft. Wat dacht u van mooie R-Line bumpers, R-Line velgen en R-Line dorpels?

Bekijk hieronder uw voordeel per model.

touran-edition-r-teaser.jpg
Golf Sportsvan
Highline Edition tot € 2.850 voordeel Bekijk
Touran Comfortline Edition.jpg
Touran
Comfortline Edition tot € 2.850 voordeel Bekijk
touran highline.png
Touran
Highline Edition R tot € 4.250 voordeel Bekijk


Interesse in onze Volkswagen Edition en Edition R modellen?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen binnen één dag vrijblijvend contact met u op.

Heeft u onze
hulp nodig?

Facebook
linkedin logo
Twitter
Youtube
Instagram