Volkswagen e-Golf: Private Lease vanaf € 349 p.m. inclusief EV-subsidie 

Rij voordelig en snel weg in één van onze voorraadmodellen

Voordelig en snel een elektrische auto rijden? Ames staat er achter! Zo rijdt u al in één van onze e-Golf voorraadauto's vanaf € 349 p.m. via Private Lease. Hierbij profiteert u maandelijks van maar liefst € 181 Ames korting en € 83 EV-subsidie! Liever een voordelige e-Golf kopen? Ook voor aanschaf bieden wij een aantrekkelijk actietarief. Zo bieden wij onze e-Golf E-dition aan voor € 25.995 waarbij u profiteert van € 4.260 Ames korting en € 4.000 EV-subsidie! Profiteer snel van deze unieke e-Golf Private Lease actie, want onze voorraad is beperkt en voor deze aanbieding geldt op=op!

EV-subsidie

Profiteer nu van € 4.000 subsidie bij aankoop of Private Lease van een nieuwe elektrische auto en € 2.000 subsidie bij aankoop van een gebruikte elektrische auto! Op 4 juni 2020 heeft de Nederlandse overheid in de Staatscourant officieel gepubliceerd dat de EV aankoop of Private Lease subsidie voor particulieren van kracht gaat. Bij Private Lease profiteer u maandelijks van € 83 voordeel! De EV Subsidie van € 83 geldt alleen op de eerste 48 maanden van het contract.

 

Lees hier meer over deze subsidieregeling

e-golf private leasen

E-Golf Private Lease

Van € 513 p.m.

Ames korting € 81 p.m. 

Voor € 432 p.m.

EV-subsidie € 83 p.m.

Nu € 349 p.m.

Doe een aanvraag

e-golf subsidie

E-Golf aankoop

Van € 34.255

Ames korting € 4.260 

Voor € 29.995

EV-subsidie € 4.000

Nu € 25.995 

Doe een aanvraag

De elektrische auto die u verder brengt

De 100% elektrische e-Golf brengt u verder dan ooit. Tot maximaal 230 kilometer. De e-Golf herkent u vanbuiten aan de blauwe designaccenten en LED verlichting. Vanbinnen is de e-Golf standaard uitgerust met luxe opties, zoals een verwarmbare voorruit, spraakbediening en infotainmentsysteem 'Discover Media'.

Meer over de Volkswagen e-Golf

operational lease e-golf

€ 720 brandstof kostenbesparing per jaar

Wist u dat als u kiest voor de e-Golf dat u op jaarbasis maar liefst € 720 bespaart aan brandstofkosten t.o.v. bijvoorbeeld de 1.0 TSI benzinemotor met 95pk van de Polo? Omgerekend komt dit neer op een kostenbesparing van € 60 per maand!

Bekijk berekening kostenbesparing

Waarom kiezen voor de e-Golf?

- Zuinig en milieubewust

- Sneller optrekken

- 100% elektrisch

- Tot 230 km actieradius*

- Slechts 8% bijtelling 

- Geen BPM en vrijstelling van wegenbelasting

- Nu met € 164 per maand voordeel

- Laadoplossingen op maat

Voorraad Volkswagen e-Golf

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien

Interesse in deze Volkswagen e-Golf actie?

keurmerk

* De Volkswagen Private Lease actieprijs geldt voor de Volkswagen e-Golf en wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Aanbod geldig tot en met 1 juli 2020, zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden. De EV-subsidie is enkel van toepassing op de eerste 48 maanden van de looptijd.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.