NL
078 - 6143322

Volkswagen Bedrijfswagens Vakantiecheck

Volkswagen bedrijfswagen vakantiecheck uit voeren? Of u nu op vakantie gaat met uw Volkswagen bedrijfswagen of door gaat met werken, het is belangrijk dat u uw Volkswagen bedrijfswagen klaar maakt voor de zomer. Door de omslag van winter naar zomer kan het namelijk zo zijn dat bepaalde onderdelen van uw Volkswagen bedrijfswagen schade hebben opgelopen. 

Ames is een erkende Volkswagen bedrijfswagen garage en gespecialiseerd op het gebied van Volkswagen bedrijfswagen onderhoud. Tijdens de vakantiecheck controleren wij uw Volkswagen bedrijfswagen op cruciale onderdelen, zodat u zonder zorgen de weg op kunt in de zomer. De vakantiecheck voeren wij uit voor alle Volkswagen bedrijfswagen modellen, waaronder de Volkswagen Crafter, Volkswagen Transporter en Volkswagen Caddy.

 

Maak uw afspraak

De Volkswagen bedrijfswagen vakantiecheck

Tijdens de vakantiecheck controleren wij uw auto op 20 essentiële punten. Hierbij checken we onder andere de volgende punten:

  • Banden
  • Remmen
  • Ruiten
  • Motor
  • Elektrische installatie
  • Interieur
  • Exterieur

Indien gewenst, is het mogelijk om bij de check aanwezig te zijn. In dat geval hoort u meteen onze bevindingen. Na de vakantiecheck ontvangt u een rapportage met alle gecontroleerde punten.  

 

Plan uw werkplaatsafspraak

Kosten Volkswagen bedrijfswagen vakantiecheck

Tijdens de zomeracties van Ames voeren we de vakantiecheck van uw Volkswagen bedrijfswagen uit voor € 16,50. We controleren uw Volkswagen bedrijfswagen op 20 controlepunten. Mocht uit één van deze controlepunten een vervolgactie komen, dan zullen we eerst contact met u opnemen, voordat we deze uitvoeren. Vervolgacties pakken wij snel en vakkundig op zodat u klaar bent voor de zomer(vakantie)!

  • Volkswagen bedrijfswagen vakantiecheck: € 16,50
Volkswagen APK Ames

Volkswagen bedrijfswagen vakantiecheck van Ames

Wanneer u kiest voor een vakantiecheck door Ames, dan kiest u voor een erkende Volkswagen dealer. Onze Volkswagen bedrijfswagen specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u om uw Volkswagen bedrijfswagen klaar te maken voor de zomer.

 Gratis pechhulp in Europa

 Originele Volkswagen bedrijfswagen onderdelen

 4 jaar garantie

 Opgeleid Volkswagen bedrijfswagen personeel

 

Plan uw werkplaatsafspraak

NL