NL
078 - 6126755

Garantie Volkswagen Bedrijfswagen

Optimale zekerheid.

Maak een werkplaatsafspraak 

 

Volkswagen biedt verschillende garanties aan om ervoor te zorgen dat uw Volkswagen bedrijfswagen nog heel lang voor u werkt. Op iedere nieuwe Volkswagen bedrijfswagen ontvangt u standaard een uitgebreide fabrieksgarantie voor 2 jaar zonder enige kilometerbeperking. Ook geeft Volkswagen 3 jaar garantie op de lak en 12 jaar lang garantie tegen doorroesten van binnenuit.

 

Volkswagen extra garantie

Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor extra garantiemogelijkheden. Met Volkswagen Bedrijfswagen Extra Garantie bent u 2 jaar extra verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten. U kunt rekenen op een snelle, vakkundige reparatie bij Ames Bedrijfswagencentrum zonder hoge facturen achteraf. De Extra Garantie biedt een uitgebreide dekking die aansluit op de Volkswagen fabrieksgarantie.

 

Mobiliteitsservice

Volkswagen Bedrijfswagens staat voor betrouwbaarheid. Pech is echter nooit uit te sluiten, daarom kunt u rekenen op onze Mobiliteitsservice. Deze gratis pechhulp helpt u weer op weg, 24 uur per dag, in Nederland én Europa. Zorg dat u het onderhoud steeds volgens fabrieksvoorschriften door Ames Bedrijfswagencentrum laat uitvoeren en u bent een Volkswagenleven lang verzekerd van gratis Mobiliteitsservice.

 Is het niet mogelijk om het probleem ter plekke te verhelpen, dan zorgen wij dat uw bedrijfswagen naar het dichtstbijzijnde Volkswagendealer wordt gebracht. Samen met u kijken we wat in uw geval de beste oplossing is. U kunt daarbij denken aan vervangend vervoer of misschien een hotelovernachting. Deze kosten worden door ons vergoed en hoeft u niet eerst voor te schieten. Een reparatie bij de dealer valt niet onder de Mobiliteitsservice, maar wellicht wel onder de fabrieksgarantie of Extra Garantie. Ook pech door eigen toedoen of oorzaken van buitenaf vallen niet onder de mobiliteitsgarantie. Uiteraard kunt u dan wel een beroep doen op onze hulpverlening, alleen zijn de kosten dan voor eigen rekening of voor uw verzekering.

NL