De nieuwe Volkswagen Caddy California: avonturier en praktische gebruiksauto in één

De kleinste versie in de California-familie biedt net als zijn grotere broer, de Transporter California 6.1, ultiem slaapcomfort dankzij springveren onder het comfortabele matras (1,98 x 1,07 meter). Het optionele glazen panoramadak biedt een unieke mogelijkheid om de sterrenhemel vanuit het bed te bekijken. Het nieuw ontwikkelde tentsysteem2 is uitermate doordacht. Door middel van een luchtbuisframe is de tent in een mum van tijd opgezet en eenvoudig te koppelen aan de achterkant van de auto.

De Caddy California is even compact als flexibel: als het bed niet wordt gebruikt, is het in een paar stappen eenvoudig te verwijderen. Hiermee is de kofferbak volledig te gebruiken en biedt de auto plaats aan vijf personen inclusief bagage. Ook is de Caddy California verkrijgbaar met een uittrekbare mini-keuken achterin de kofferbak, waar beschut onder de achterklep een smakelijk eenpansgerechtje kan worden bereid. De nieuwe Caddy California overtuigt met vele slimme vondsten om de ruimte van de auto optimaal te benutten. Natuurlijk heeft hij ook bijpassend kampeermeubilair, twee klapstoelen en een opklapbare tafel aan boord, een typerende eigenschap van een California.

Slimme features en innovatieve assistentie

De nieuwe Caddy California is leverbaar met een grote hoeveelheid assistentiesystemen. Voorbeelden zijn de ‘Front Assist; noodremassistent, ‘Lane Assist’ rijstrookmonitoring, ‘Blind Spot’ dodehoekdetectie, ‘Rear Traffic Alert’ achteruitrijassistent, Uitwijkassistent, Adaptive Cruise Control, achteruitrijcamera, ‘Trailer Assist’ aanhangwagenmanoevreerhulp en ‘Park Assist’ inparkeerassistent.

Sterk en zuinig

De Caddy California is te bestellen met een krachtige en zuinige benzine- of dieselmotor. Voor de benzinemotor met een vermogen van 84 kW/114 pk is er keuze uit een handgeschakelde zesversnellingsbak of een zeventraps automaat. De dieselvariant met 90 kW/122 pk is standaard gekoppeld aan de zeventraps automatische transmissie in combinatie met voorwielaandrijving.

Standaard zeer rijk uitgerust

Standaard biedt de nieuwe Caddy California veel comfort voor een aangename reis, met onder andere Climatic airconditioning, Radio Composition Audio met 6,5 inch touchscreen inclusief bluetooth telefoonvoorbereiding, cruise control, Lane Assist en elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels. De Caddy California is leverbaar vanaf € 39.600.

Aanmelden Volkswagen bedrijfswagen nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in Volkswagen bedrijfswagen? Meld u via onderstaand formulier vrijblijvend aan voor onze e-mailnieuwsbrief. Dan houden wij u op de hoogte van Volkswagen nieuws en onze Volkswagen acties.

Tests met autonoom rijdende ID. Buzz gaan beginnen do, 30 september
Vanaf deze zomer rijden de eerste zelfrijdende prototypen op basis van de toekomstige ID. Buzz op een testterrein in de buurt van München. Dit betekent een mijlpaal voor de Volkswagen Bedrijfswagens.
e-Crafter voor luxe personen- en rolstoelvervoer vr, 21 mei
Volkswagen Bedrijfswagens breidt het e-mobility-aanbod verder uit. Het merk levert maatwerk met een nieuwe e-Crafter die is ingericht voor luxe personenvervoer én plaats biedt aan 8 passagiers (8+1) of een combinatie met één rolstoel.