Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.
Fris het voorjaar in

Service acties

Volkswagen Bedrijfswagens voorjaarsservice

Maak uw Volkswagen Bedrijfswagen volledig lenteklaar. Vanbinnen door een grondige airco-onderhoudsbeurt, vanbuiten door het wisselen van winter- naar zomerbanden. Bovendien profiteert u tijdelijk van veel voordeel op een ruime selectie accessoires. Zo rijdt u helemaal fris het voorjaar tegemoet.

 

Extra voordeel op zomerbanden.
Banden bepalen grotendeels de veiligheid en rijprestaties van uw bedrijfswagen. Uw ideale set banden is daarnaast afhankelijk van het jaargetijde, wacht dus niet te lang met omwisselen. Wij kennen uw wagen als geen ander en voorzien u graag van professioneel advies of direct een passende set zomerbanden. Op het gebied van bandenservice kunt u met reparatie, bandenvervanging, bandenwissel en bandenopslag bij Ames Volkswagen Bedrijfswagens terecht.

Maak een werkplaatsafspraak

Aircocheck voor € 16,95.
Een aircocheck duurt circa 30 minuten.

Tijdens de aircocheck controleert de monteur de koelcapaciteit van uw airco gecontroleerd en bepaalt hij of het koudemiddel bijgevuld moet worden. We raden u aan deze check om het jaar te laten uitvoeren. Een te laag niveau van koudemiddel kan ernstige schade aan de airconditioning veroorzaken, met hoge reparatiekosten als gevolg. Natuurlijk voorkomt u dat liever. Blijkt uit de controle dat uw auto een airco-onderhoudsbeurt nodig heeft? Dan is de aircocheck gratis.

Maak een werkplaatsafspraak

Airco-onderhoudsbeurt incl. geurbehandeling vanaf € 115 excl BTW.

Een airco-onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling duurt circa 60 minuten.

Tijdens de airco onderhoudsbeurt vult de monteur het koudemiddel van uw airco bij. Dat zorgt ervoor dat de koelcapaciteit van uw airco weer als nieuw is. Maar dat is niet het enige wat de monteur doet.

Maak een werkplaatsafspraak

Werkzaamheden Airco-onderhoudsbeurt.

  1. Temperatuurmeting
  2. Druk- en lektest
  3. Bijvullen of vervangen koudemiddel
  4. Controle van pollenfilter
  5. Reinigen airco- en ventilatiesysteem
  6. Visuele controle
  7. Controle van de bediening
  8. Anti-geurbehandeling