Je hebt ondernemen. En je hebt duurzaam ondernemen. 

Toon je duurzame ambitie en lease of koop nu de allereerste elektrische bedrijfswagen: De e-Crafter. Dan heb je altijd toegang tot de binnenstad en krijg je de voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is. Om je op weg te helpen met elektrisch rijden, is de e-Crafter, standaard uitgerust met een aantal services. Zo krijg je advies van experts over opladen, is er een rijtraining voor een maximale actieradius en hou je grip op je kosten met het inbegrepen onderhoud en garantie op de hoogvoltaccu. En dan hebben we het nog niet gehad over het ongekende rijcomfort van de nieuwe e-Crafter. Verschil moet er zijn.

Profiteer nu van € 6.750 duurzaamheidspremie

En rij nu al een e-Crafter vanaf € 49.950

Toon je duurzame ambitie en lease of koop nu je allereerste elektrische bedrijfswagen: De e-Crafter. Met de e-Crafter heb je altijd toegang tot de binnenstad en krijg je voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is. Rij nu al een e-Crafter vanaf € 49.950 inclusief duurzaamheidspremie van € 6.750.

Met Full Operational Lease rijd je voor € 725 per maand rijd je zorgeloos rond in een gloednieuwe e-Crafter inclusief onderhoud en reparatie.

Bijzonder indrukwekkend

Laadruimtevolume

Probleemloos inladen

Voor koeriers-, expres- en pakketdiensten telt elke centimeter laadruimte. Des te beter is het dat je met de e-Crafter niets hoeft te missen. De accu is gemonteerd in een ruimtebesparende constructie onder de laadvloer. Het model beschikt dus over de gebruikelijke laadruimte van maximaal 10,7 m³ en een laadhoogte van 1.861 mm.

 

Laadvermogen

Opgewassen tegen loodzware taken 

Er is nauwelijks een klus te zwaar voor de e-Crafter. De bestelwagen is speciaal ontwikkeld voor koeriers-, expres- en pakketdiensten met een laadvermogen tot 1.050 kg.

Elektromotor

Een hoog vermogen, een laag gewicht

In plaats van een verbrandingsmotor is in de motorruimte een zeer compacte en daardoor aanzienlijk lichtere elektromotor te vinden, die tijdens het rijden geen emissies uitstoot. Dat zijn echter niet de enige voordelen. De elektromotor is bovendien extreem stil, vergt aanzienlijk minder onderhoud en hij biedt vanaf stilstand de maximale hoeveelheid koppel over het gehele toerenbereik.

Combinatie van de beste eigenschappen

De technologie van morgen vandaag al gebruiken

Steeds een stap verder: dankzij de nieuwste technologie weet de nieuwe e-Crafter als volledig elektrische bedrijfswagen raad met de uitdagingen van alledag. Een maximaal vermogen in combinatie met nul emissies — dat mag je verwachten van de Crafter van de toekomst.

Accu

Breng jouw bedrijf verder

Met de e-Crafter is jouw bedrijf technisch helemaal up-to-date. De lithium-ionaccu* zorgt voor een actieradius van maximaal 173 km wanneer deze volledig is opgeladen. Zo kun je probleemloos van afspraak naar afspraak rijden. Of van afleveradres naar afleveradres. En als je tussendoor een lunchpauze hebt: de batterij kan in slechts 45 minuten tot 80% worden opgeladen.

* In combinatie met CCS snelladen

8 jaar onderhoud en APK, Onderhoud standaard inbegrepen

Bij de e-Crafter is het onderhoud de eerste 8 jaar standaard inbegrepen (tot een maximum van 240.000 km). Inbegrepen zijn: alle voorgeschreven grote en kleine onderhoudsinspecties, periodiek vervangen van stof- en pollenfilters, verversen van remvloeistof en verplichte Algemene Periodieke Keuringen. Schadeherstel, reparaties en slijtagedelen zijn niet standaard inbegrepen.

8 jaar garantie op hoogvoltaccu standaard inbegrepen

Op de hoogvoltaccu van de e-Crafter geeft Volkswagen Bedrijfswagens maar liefst 8 jaar garantie (tot een maximum van 160.000 km). Je kunt dus rekenen op langdurige bedrijfszekerheid.

Doordacht tot in detail

Vermogenselektronica, elektromotor, CCS-snelladen.

Ontdek welke innovatieve technologie de e-Crafter zo krachtig en efficiënt maakt.

Opladen van A-Z geregeld. Op de zaak. Onderweg. Thuis bij werknemers.

Opladen op jouw bedrijf roept ongetwijfeld een aantal vragen op. Hoeveel laadpunten installeer ik nu en in de nabije toekomst? Hoe past het opladen van mijn elektrische bedrijfswagen in mijn dagelijkse werkzaamheden? Waar kan ik mijn bedrijfswagens opladen als ik onderweg ben? Welke laadpas heb ik daarvoor nodig? Kan ik energie verrekenen met mijn werknemers als zij mijn bedrijfswagen thuis opladen? Standaard bij je e-Crafter krijg je advies van een expert over opladen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt.

Maximale actieradius met rijtraining en app

De actieradius van 173 km is voor de meeste bedrijven voldoende voor volle werkdag zonder tussentijds opladen van de e-Crafter. Om je goed te leren omgaan met je elektrische bedrijfswagen en je te leren hoe een maximale actieradius te bereiken, biedt Volkswagen Bedrijfswagens i.s.m. Verkeersveiligheid Groep Nederland twee rijtrainingen aan. Bij aanschaf of lease van een e-Crafter, kan jouw bedrijf kosteloos gebruik maken van de ‘e-Crafter online rijtraining’ en de ‘e-Crafter rijtraining op de zaak’.

De brochure van de Volkswagen e-Crafter

Alles op een rijtje

Download

Interesse in de nieuwe Volkswagen e-Crafter

Laat hieronder uw gegevens achter en wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom dit nieuwe model.