Ervaar onze krachtpatsers tijdens de Ames SUV Dag

 

Wilt u zelf ervaren hoe avontuurlijk het rijden is in een SUV? Op donderdag 17 mei van 16.00 tot 21.00 uur op het terrein van voetbalvereniging FC Dordrecht kunt u een parcours rijden met de SUV’s van Ames. Altijd al in een Audi Q2, Q3, Volkswagen T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace, SEAT Arona, Ateca, SKODA KAROQ of KODIAQ willen rijden? Kom langs op de Ames SUV Dag en ervaar het zelf!

 

De Ames SUV Dag wordt iets heel bijzonders! Naast dat de SUV’s gepresenteerd worden op een mooie en statische manier, zullen er ook offroad tests gedaan worden waar iedereen aan mee kan doen. Bijvoorbeeld het rijden op een 4X4-parcours, het op en afrijden van een 4x4-wip en plaatsnemen in een ongeval simulator. Kortom: HEEL VEEL ACTIE!

Datum: donderdag 17 mei.
Tijdsduur: 16:00 - 21:00 uur.
Toegang: gratis, meld u hieronder aan.
Locatie: parkeerterrein van FC Dordrecht. 
Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht.

Activiteiten

Hieronder een opsomming van alle activiteiten op deze dag:

  • Presenteren Ames SUV’s van Volkswagen, Audi, SEAT en SKODA.
  • Activiteiten met ongevallen simulator, 4x4 parcour en 4x4-wip (meerijden met instructeurs).
  • Compleet met hapje en drankje en een frietje!
  • Voor kinderen zijn er activiteiten met sport en spel door jeugdtrainers van FC Dordrecht in het stadion. Winnaars ontvangen leuke prijzen!
  • Gedurende het evenement worden er tevens 2 kaarten weggeven voor Live at Wantij!
  • Ga op de foto met de Volkswagen 181 en de Volkswagen Iltis! Deze twee Classic Car SUV's zijn volledig gerenoveerd en verkeren in perfecte staat.
  • Bij aankomst op het evenemententerrein ontvangt u één Service Only coupon per persoon. Met deze coupon kunt u één keer gratis aan het Service Only Rad draaien waarbij u flinke kortingen kunt winnen op een onderhoudsbeurt.
  • Zet de snelste tijd neer in onze fietssimulator en win een SKODA wielrentenue!

Meld u ook aan op Facebook!

Geef op onze Facebook Eventpagina aan dat u aanwezig bent en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes over dit unieke evenement in Dordrecht. Bovendien zien uw vrienden dat u geïnteresseerd bent in dit evenement en kunt u anderen uitnodigen voor de Ames SUV Dag. 

Aanmelden op Facebook

Aanmelden Ames SUV Dag

Al onze plekken om mee te rijden op de offroads parcours zitten vol. U kunt zich daarom ook niet meer aanmelden voor de Ames SUV Dag. Wel bent u uiteraard van harte welkom om deze dag bij te wonen, toegang is gratis.