NL
078 - 6143322

Škoda vakantiecheck

Škoda vakantiecheck uit laten voeren? In de zomer gaat u er waarschijnlijk vaker op uit, of zelfs op vakantie met uw Škoda . Door de omslag van winter naar zomer kan het echter zo zijn dat bepaalde onderdelen van uw auto schade hebben opgelopen. Ames is een erkende Škoda reparateur en specialist op het gebied van Škoda onderhoud. Tijdens de vakantiecheck controleren wij de cruciale onderdelen van uw Škoda , zodat u er zonder zorgen op uit kunt!

Plan uw afspraak

De vakantiecheck van Škoda

Tijdens de vakantiecheck controleren wij uw auto op 20 belangrijke punten. Hierbij checken we onder andere de volgende punten:

Indien gewenst, is het mogelijk om bij de check aanwezig te zijn. In dat geval hoort u meteen onze bevindingen. Na de vakantiecheck ontvangt u een rapportage met alle gecontroleerde punten.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

Kosten Škoda vakantiecheck

Tijdens de zomeracties van Škoda , is de vakantiecheck tijdelijk scherper geprijsd. We controleren uw Škoda op 20 controlepunten. Mocht uit één van deze 20 controlepunten een vervolgactie komen, dan zullen we eerst contact met u opnemen, voordat we deze uitvoeren. Vervolgacties pakken wij snel en vakkundig op zodat u klaar bent voor de zomer(vakantie)!

  • Škoda vakantiecheck: € 20,-

Škoda vakantiecheck van Ames

Wanneer u kiest voor een vakantiecheck door Ames, dan kiest u voor een erkende Škoda dealer. Onze Škoda specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u om uw Škoda klaar te maken voor de zomer.

 Gratis pechhulp in Europa

Originele Škoda onderdelen

4 jaar garantie

Opgeleid Škoda personeel

 

Plan uw werkplaatsafspraak

NL