SKODA Zomercheck € 19,95  

 

Deze zomer gaat u onbezorgd de (Europese) weg op met de ŠKODA Vakantiecheck. Zo geniet u zorgeloos van die welverdiende vakantie. Tijdens de vakantiebeurt wordt uw ŠKODA gecheckt op 30 belangrijke punten. Denk hierbij aan banden, remmen, verlichting, zicht op de weg, motor(vloeistoffen), het onderstel en de carrosserie. U krijgt bovendien een Simply Clever zwemband cadeau, in de vorm van een reserveband. Leuk voor op vakantie! Plan vandaag nog een afspraak in onze werkplaats.

NL


Profiteer nu van zomers voordeel bij SKODA. Zo krijgt u een gratis reserveband wanneer u de SKODA Vakantiecheck laat uitvoeren. Handig voor op reis, gewoon Simply Clever. 

Plan SKODA Zomercheck

SKODA zomerbanden


De kwaliteit van uw banden zijn van groot belang voor het rijcomfort, rijprestaties en dus ook voor uw veiligheid onderweg. Bent u toe aan nieuwe zomerbanden? ŠKODA Bandenservice helpt u goed en veilig op weg, en ook nog eens extra voordelig want tot eind augustus 2018 profiteert u van zomerkorting op veel Continental en Uniroyal zomerbanden voor alle ŠKODA modellen nu van zomers voordeel bij SKODA. 

Plan bandenwisselafspraak

SKODA accessoires


Dakdragers, zomersets, navigatieupdates en fietsendragers, u vindt het allemaal in onze webshop shop.skoda.nl. Vul simpel uw kenteken in en zie welke artikelen op uw ŠKODA passen. Veel artikelen tijdelijk met korting! 

Bekijk SKODA accessoires

Heeft u onze
hulp nodig?