Prijsverlaging SKODA Superb + gratis DSG-automaat

 

Bij Ames zijn alle voorraadmodellen van de SKODA Superb en Superb Combi nu extra afgeprijsd, waardoor uw profiteert van voordeel tot € 3.000. Bovendien geniet u nu van gratis DSG-automaat. Bekijk onze voorraad en pak uw korting!

Bekijk voorraad

De SKODA Superb is luxueus & geavanceerd

Het is de overtreffende trap in luxe, comfort en ruimte. Ruimtelijk rijden beleef je in de SKODA Superb Combi. Zeeën aan ruimte, geavanceerde technieken, ultiem comfort en premium lijnen. Zowel zakelijk als privé een super combi.

Meer over de SKODA Superb Combi

1 op 3 Nederlanders kiest automaat

In Nederland duurde het lang voordat auto’s met automaat populair werden, maar in landen als Japan en de Verenigde Staten is het allang de gewoonste zaak van de wereld. Om het verschil aan te geven: in het jaar 2000 reed 88 procent van de Amerikanen in een auto met automaat, in Europa was dat nog maar 14 procent. Vandaag de dag kiest één op de drie Nederlanders voor een nieuwe auto met automaat.

Waarom duurde het in Nederland zo lang totdat de automaat doorbrak? Een van de oorzaken is het verbruik. Vroeger was een auto met automaat minder zuinig dan een auto met een handbak. Bovendien schakelde een automaat vaak een beetje schokkerig tussen de versnellingen. Laatste nadeel was dat een auto met automaat trager was. Met de DSG automaat van SKODA heb je geen last meer van deze ongemakken: hij is sneller en vaak zelfs zuiniger dan een auto met een handbak en schakelt eigenlijk zonder dat je het merkt.

Bekijk onze voorraad

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien

Interesse in de SKODA Superb (Combi) actie? 

Vraag via onderstaand formulier meer informatie, een proefrit of een offerte aan en wij nemen spoedig contact met u op.