Volop voordeel met de nieuwe Clever modellen

 

ŠKODA’s lijfspreuk ‘Simply Clever’ krijgt een luxe dimensie met de tijdelijk leverbare Clever-uitvoeringen van de Fabia, Fabia Combi en Rapid Spaceback. De Clever-modellen vallen op door hun extra complete standaarduitrusting, met onder meer touchscreen-navigatie en lichtmetalen velgen, én de scherpe prijsstelling – het voordeel kan oplopen tot zelfs € 3.100. De Octavia en Superb zijn er tijdelijk met Tech pakket. Voor een opvallend scherpe meerprijs krijgt de standaarduitrusting daarbij een luxe boost.

 

Extra's van de Clever modellen bovenop de toch al complete standaarduitrusting van de Ambition-uitvoeringen zijn het Amundsen navigatiesysteem met touchscreen, lichtmetalen velgen, een multifunctioneel stuur, cruise control, parkeersensoren achter en de speciale Clever-bekleding van het interieur. Het klein lederpakket met onder meer een lederen multifunctioneel stuur zorgt voor een extra luxe touch.

 

Voordeel oplopend tot € 3.100

ŠKODA biedt de Fabia Hatchback Clever aan vanaf € 17.690 (Fabia Ccombi Clever vanaf € 18.590). Het klantvoordeel bedraagt € 2.620. Wanneer bovendien gekozen wordt voor het Clever Plus pakket met onder meer volautomatische airco, stoelverwarming en Driver Activity Assistent, loopt het voordeel zelfs op tot € 2.800.

De Rapid Spaceback Clever is er vanaf € 20.790. Klanten die hem bestellen met het Clever Plus pakket en DSG-automaat (tijdelijk voor maar € 500 in plaats van € 2.000) realiseren een voordeel van € 3.100. 

Voor alle Clever-modellen geldt aanvullend bovendien een inruilpremie van € 700, waardoor het maximale voordeel kan oplopen tot € 3.800.

skoda clever model
skoda clever interieur


Tech voordeel op de Octavia en Superb

Voor de Octavia/Octavia Combi (Ambition Business en Style Business) en de Superb/Superb Combi (Ambition Business, Style Business, L&K Business en Sportline Business) heeft ŠKODA de Tech pakketten ontwikkeld. Bij de Octavia Clever modellen geniet u altijd van met leder/stof beklede stoelen, stoelverwarming, een multifunctioneel met leer bekleed sportstuur en het MaxiDot kleurendisplay. Bij de Octavia Style Business-uitvoeringen zijn lederen bekleding en 18 inch lichtmetalen velgen inbegrepen. Afhankelijk van de gekozen uitvoering bedraagt het Tech voordeel voor de Octavia maximaal € 1.240.

Het Tech pakket voor de Superb-modellen staat voor een uitbreiding van de standaarduitrusting met voor de Ambition Business een panoramisch schuif-/kanteldak, Travel Assist en een elektrisch te openen/sluiten achterklep. Bij de Style Business wordt de elektrische achterklep vervangen door lederen bekleding, voor de L&K en Sportline Business bestaat uit Tech pakket uit het panoramadak en Travel Assist. Het maximale voordeel op de Tech pakketten voor de Superb-modellen loopt op tot € 1.970.Interesse in de ŠKODA Clever modellen?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen binnen één dag vrijblijvend contact met u op.

Heeft u onze
hulp nodig?

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
linkedin logo