NL
078 - 6322222

Geniet zonder zorgen

Verwissel uw winterjas voor een zonnebril, uw winterbanden voor zomerbanden en de warme lucht van uw verwarming voor een koele bries van uw airco: de lente komt eraan! En om u en uw SEAT helemaal lenteklaar te maken, geven we nu tot 25% korting op handige diensten en voorjaarsaccessoires. Geniet zonder zorgen.

Bye, bye winterbanden

Bij temperaturen boven de 7 graden presteren zomerbanden het best. De samenstelling van de banden is anders dan een winterband, waardoor het rubber wat harder is. Daarnaast bevat het profiel minder inkepingen dan winterbanden. Het voordeel hiervan is dat de remweg tijdens zomerse omstandigheden korter is.

Plan uw bandenwissel

Vraag advies voor nieuwe zomerbanden

Waarom aircoservice?

Geen muffe geurtjes meer

Altijd een optimale koelprestatie

Voorkom dure reparatie aan uw airco-compressor

Airco onderhoud voor uw SEAT

Aircocheck voor € 20

Door de airconditioning van uw SEAT tijdig te laten checken, voorkomt u tijdrovende en kostbare schade aan de airco. De compressor, leidingen en filters worden gecontroleerd. Aan de hand van een temperatuurmeting wordt gekeken of de airco nog naar behoren werkt.

Blijkt dat onderhoud nodig is, dan is de check helemaal gratis.

Plan uw aircocheck

Interieurfilter
vanaf € 45

Schone lucht in uw auto is erg belangrijk. Daarom raden wij u aan de interieurfilter periodiek te vervangen. Meestal wordt dit direct gecombineerd met onderhoud. De interieurfilter, filtert onder andere ozon, zwaveloxiden, stikstofoxiden en allergenen uit de lucht.

Vervang uw interieurfilter

Airco onderhoud vanaf € 139

De airco houd u niet alleen in de zomer lekker koel, maar filtert ook alle vieze stoffen van buiten, zoals uitlaatgassen, pollen en stof. De monteur is ongeveer een uur bezig met de airco onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling. Na modeljaar 2017 kost airco onderhoud € 189 i.v.m. ander koudemiddel geschikt voor deze modellen.

Plan uw airco onderhoud

Voordelige SEAT accessoires 

Advies voor nieuwe banden of wil u accessoires bestellen? Vul hieronder het formulier in