NL
078 - 6143322

SEAT extra garantie

Kwaliteit met zekerheid.

SEAT extra garantie? SEAT staat voor kwaliteit en dat ziet u terug in haar auto’s. Omdat SEAT is overtuigd van haar kwaliteit biedt SEAT een uitgebreid garantiepakket met extra garanties die verder rijkt dan de fabrieksgarantie. Zo kunt u zo lang mogelijk genieten van uw SEAT.

Maak direct een afspraak

NL

Ames is een erkende SEAT dealer en garage, daarom kunt u met reparaties die onder de fabrieksgarantie vallen bij Ames terecht. Wij voeren reparaties standaard met officiële SEAT onderdelen uit. Dit doen wij voor alle SEAT modellen, waaronder de SEAT Leon, SEAT Ibiza en de SEAT Mii.

SEAT 4 jaar garantie

SEAT staat achter de kwaliteit van haar auto’s. Deze worden namelijk uitvoerig getest om zeker te zijn van auto’s van hoge kwaliteit. Omdat SEAT zeker is van de kwaliteit van haar auto’s biedt SEAT bovenop de twee jaar fabrieksgarantie nog twee jaar éxtra garantie. Hierdoor heeft u in totaal 4 jaar garantie op uw nieuwe SEAT.

2 tot 3 jaar SEAT lakgarantie

De nieuwe SEAT modellen worden standaard geleverd met 2 tot 3 jaar lakgarantie. Dit betekent dat wanneer er schade ontstaat aan uw lak door materiaal- of fabricagefouten, wij dit kosteloos voor u verhelpen. Op hoeveel jaar u recht heeft, is afhankelijk van uw model.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

6 tot 12 jaar carrosseriegarantie SEAT

Op de carrosserie van uw SEAT heeft u standaard 6 jaar garantie. Voor de SEAT modellen met een volledig verzinkte carrosserie is dit zelfs 12 jaar. Onder de carrosseriegarantie vallen reparaties ten gevolgen van roestschade van binnenuit.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

4 jaar garantie op SEAT onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden

Omdat wij een erkende SEAT garage zijn, werken wij met officiële SEAT onderdelen. Hierdoor ontvangt u 4 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en het vervangen van onderdelen. 

SEAT reparaties door Ames

Wanneer u kiest voor SEAT reparaties door Ames, dan kiest voor reparaties door een erkende SEAT garage. Onze SEAT specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor het onderhoud aan uw SEAT.

 Originele SEAT onderdelen

Vervangend vervoer

4 jaar garantie

Onderhoud door opgeleid SEAT personeel

 

Plan uw onderhoudsbeurt