Volledig upgraden naar Business Intense


De SEAT Arona en Leon kunt u supervoordelig upgraden naar een Business Intense. Dat betekent een upgrade-voordeel tot wel € 2.975 en veel fijne extra's als Adaptive Cruise Control, Park Assist en 8-inch navigatiesysteem. Stop vandaag nog met dromen en stap in.

Vier redenen voor Business Intense

Met de Business Intense uitvoeringen van uw favoriete SEAT modellen heeft u al snel een dikke upgrade te pakken. En dat voordeel is interessant vanwege:

  1. Extra voordeel tot € 4.375
  2. Voorzien van heel veel luxe
  3. Uitgerust met de populairste features
  4. Keuze uit heel veel modellen

De aantrekkelijke Business Intense features

Lane Assist

Tijdens het autorijden moet u scherp blijven. Maar zelfs de beste bestuurders willen nog wel eens over de wegmarkering rijden. Met Lane Assist op de Business Intense uitvoeringen van de Leon 5D/ST is dit verleden tijd. Uw SEAT houdt zichzelf namelijk netjes tussen de lijntjes. Handig en veilig!

 

Bekijk voorraad SEAT Leon 

8 inch navigatiesysteem

Met het grote 8 inch navigatiesysteem rijdt u niet alleen met alle gemak naar elke bestemming, maar koppelt u ook uw telefoon. Zo geniet u van uw favoriete muziek en belt u eenvoudig met al uw contacten. Zo zijn zelfs de langste autoritten heel relaxed. 

Full LED koplampen

Zien en gezien worden. Dat gaat extra goed met de Full LED koplampen. De lichtbundel is extra groot waardoor de weg voor u maximaal verlicht is. Ook het design wordt zo nog aantrekkelijker. Zo valt u nog eens extra op. 

Park Assist

Met Park Assist, standaard op verschillende Business Intense modellen, wordt parkeren een eitje. U kiest de parkeerplek en de auto stuurt hem er automatisch in. Heeft uw favoriete Business Intense model geen Park Assist? Geen zorgen, ook dan parkeert u gemakkelijk schadevrij in met de parkeersensoren en/of achteruitrijcamera.

Draadloze telefoonoplader

Nooit meer een lege telefoon dankzij de draadloze telefoonoplader. Het speciale vak voor de versnellingspook is voorzien van QI technologie. Dit zorgt ervoor dat de telefoons die draadloos laden ondersteunen, automatisch worden opgeladen.

Heeft u onze
hulp nodig?