Subsidieregeling gebruikte elektrische auto's voor Particulieren

Profiteer nu van € 2.000 subsidie bij aankoop van een gebruikte elektrische auto!

Op 4 juni 2020 heeft de Nederlandse overheid in de Staatscourant officieel gepubliceerd dat de EV aankoop of Private Lease subsidie voor particulieren van kracht gaat. 

De subsidiepot voor nieuwe elektrische auto's is helaas al leeg voor dit jaar. Voor een gebruikte elektrische auto is nog wel geld beschikbaar.

Voor een gebruikte zero-emissie auto is dit € 2.000. De subsidie moet door de particulier zelf worden aangevraagd. Meer info over de subsidieaanvraag? 

Klik hier

Elektrisch rijden was nog nooit zo voordelig!
Bij Ames Occasioncentrum en Ames Sales Outlet hebben we de laatste jong gebruikte Hyundai IONIQ Electric modellen met 4% bijtelling of € 2.000 subsidie in de kleuren Phantom Black of Aurora Silver! Al onze voorraadmodellen zijn rijk uitgerust.

€ 2.000 overheidssubsidie
Wanneer u op of na 4 juni 2020 een jong gebruikte Hyundai IONIQ Electric aanschaft krijgt u een overheidssubsidie van maar liefst € 2.000!

De subsidieregeling loopt van 1 juli 2020 tot 1 juli 2025, tenzij het budget eerder op is. Wacht daarom niet te lang. 

Scherpe prijzen met minimaal € 7.845 voordeel
Ook icm ons scherpe actietarief en minimaal € 7.845 voordeel zijn deze Hyundai IONIQ Electric modellen extra aantrekkelijk om aan te schaffen!

Klik hier voor de voorraad

Lees ook

Wijziging openingstijden koopavond 🕖 do, 15 oktober
Wij staan met gepaste voorzichtigheid voor u klaar in onze showroom en werkplaats. Ook zijn wij geopend volgens onze reguliere openingstijden, behalve op koopavonden. Tot nader order sluiten wij onze showroom op koopavond om 20:00 uur. Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar!
Amega Groep behaalt hoogste certificering Erkend Duurzaam wo, 21 oktober
De Amega Groep (waar Ames ook onder valt) heeft met Erkend Duurzaam Premium de hoogste certificering binnen de autobranche behaald op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het is de missie van de Amega Groep om klanten te begeleiden bij de transitie naar duurzame mobiliteit.