Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s voor Particulieren

Profiteer nu van € 4.000 subsidie bij aankoop of Private Lease van een nieuwe elektrische auto en € 2.000 subsidie bij aankoop van een gebruikte elektrische auto!

Op 4 juni 2020 heeft de Nederlandse overheid in de Staatscourant officieel gepubliceerd dat de EV aankoop of Private Lease subsidie voor particulieren van kracht gaat. 

Vanaf 1 juli kunnen particulieren die een nieuwe zero-emissie auto willen aanschaffen of Private Leasen gebruik maken van een subsidie van € 4.000. Voor een gebruikte zero-emissie auto is dit € 2.000.

De subsidie moet door de particulier zelf worden aangevraagd. Autokopers hoeven echter niet tot 1 juli te wachten, maar kunnen vanaf vandaag al een auto kopen en met terugwerkende kracht tot 4 juni de subsidie aanvragen.

Meer lezen

Elektrisch rijden was nog nooit zo voordelig.
Bij Ames Occasioncentrum en Ames Sales Outlet hebben wij een unieke voorraad Hyundai IONIQ Electric modellen op voorraad met 4% bijtelling in de kleuren Phantom Black of Aurora Silver. Al onze voorraadmodellen zijn rijk uitgerust.

Wanneer u op of na 4 juni 2020 een jong gebruikte Hyundai IONIQ Electric aanschaft krijgt u een overheidssubsidie van maar liefst € 2.000!

De subsidieregeling loopt van 1 juli 2020 tot 1 juli 2025, tenzij het budget eerder op is. Wacht daarom niet te lang. Ook icm ons scherpe actietarief en € 4.845 voordeel is deze Hyundai IONIQ Electric extra aantrekkelijk!

Klik hier voor de voorraad

Lees ook

Wijziging openingstijden koopavond 🕖 di, 24 maart
Wij staan met gepaste voorzichtigheid voor u klaar in onze showroom en werkplaats. Ook zijn wij geopend volgens onze reguliere openingstijden, behalve op koopavonden. Tot nader order sluiten wij onze showroom op koopavond om 19:00 uur. Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar!
Occasionverkoop in januari 6,6 procent hoger wo, 05 februari
Autobedrijven verkochten de eerste maand van dit jaar 122.984 duizend occasions aan consumenten. Dat is 6,6 procent meer dan in januari 2019 meldt dataleverancier VWE. Volkswagen is met 14 duizend occasions koploper in het b2c-segment over de afgelopen maand.